Even Voorstellen

"Oude Spullen Herleven Door Charme Te Geven" 


Ik wil mij graag even aan u voorstellen. 


Mijn naam is Corrie en ik ben een geboren Zaanse. Toen ik 8 jaar was verhuisde ik met mijn ouders buiten de Zaanstreek. Ruim 20 jaar later keerde ik met mijn vriend terug naar de Zaanstreek waar we een huisje hadden gekocht. Met deze vriend heb ik inmiddels ons zilveren huwelijksfeest gevierd. We hebben een zoon en een dochter die beide het ouderlijk huis hebben verlaten. 


In 2017 zijn mijn man en ik na bijna 28 jaar in de Zaanstreek te hebben gewoond, verhuisd naar het mooie West Friesland. 
Daar wonen wij samen met onze twee lieve hondjes met veel plezier in ons mooie Landhuis aan het water. De naam Achter Het Landhuis is dan ook een link naar onze woning. 


Door onze verhuizing heb ik helaas ook afscheid moeten nemen van mijn mooie opslag ruimte en stond alles heel ongezellig in dozen en bakken.
De verkoop heeft daardoor ruim een jaar stil gelegen. 


Langzamerhand kwam alles weer op zijn plek en kon ik tijdelijk even een grote kast in gebruik nemen voor mijn spullen. De grotere spullen staan nog opgeslagen. 
De plannen voor mijn nieuwe onderkomen zit in de molen maar deze moeten nog uitgewerkt worden. 


Mijn brocante hobby is ontstaan, ruim 12 jaar geleden, toen ik een oude klasgenoot tegenkwam. We hadden grootse plannen maar helaas werd dat niet wat wij voor ogen hadden. Ons plan ging ter ziele en uiteindelijk onze vriendschap ook. Erg jammer, maar ik ben niet bij de pakken neer gaan zitten en ik ben vervolgens zelf aan de slag gegaan. Ik kwam er achter dat ik het heerlijk vond om lekker te struinen in oude spullen en net datgene te vinden waar een ander aan voorbij loopt. Ik sta overal open voor maar mijn voorkeur ligt toch wel bij oud serviesgoed, brocante spulletjes uit grootmoeders tijd, oud emaille en woonaccessoires. Alles wat de tand des tijds heeft doorstaan krijgt mijn aandacht. Zo ontstond mijn eerste website, heel eenvoudig maar wat was ik trots. Omdat de meeste spullen zijn gebruikt heb ik er meestal maar een enkel exemplaar van. Soms zijn er uitzonderingen en deze vermeld ik dan ook in de advertentie. 


De spullen hebben vaak een mooi verleden en juist de gebruikssporen geven de charme en verdienen deze spullen wederom een mooi plekje te krijgen. 
Misschien is dat dan wel bij u. 


Achter het Landhuis is ook te vinden op Facebook en Instagram. 


Sinds 2017 maak ik soms van oude en nieuwe serviesdelen Etagères.
Hoe dit ontstaan is kunt u lezen op mijn
Facebook pagina "Etagères van Serviesdelen *by Cornelia*
Dit is een besloten pagina. U mag zich altijd aanmelden als lid van deze pagina.


Ik wens u veel plezier in mijn webwinkel en mocht u vragen hebben dan kunt u altijd contact met mij opnemen.


Vriendelijke groet, Corrie