WESTERN ZADELKAST extra diep voor ALLE westernzadels

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 2188x bekeken
  • Datum geplaatst 3 jaar geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Niet van toepassing
Staat van het product
Niet van toepassing
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

Alleen exclusief bij Zadelkasten.nl verkrijgbaar:

Western zadelkasten met een diepte van maar liefts 90 cm. waardoor elk westernzadel eindelijk keurig opgeborgen kan worden..... het zelf timmeren van kasten, of losse steunen aan de wand is devinitief voorbij

Omdat 70% van de westernzadels niet in een zadelkast van 75x75 cm. passen, hebben wij speciaal voor deze zadels een geheel nieuwe serie ontwikkeld.

Door de extra diepte van 90 cm. en de breedte van 75 cm. past uw kostbare westernzadel nu ruim in de kast, zonder te proppen, hoofdstellen die tegen het zadel aanhangen, etc.

Ook de in hoogte verstelbare zadelsteunen zijn hierbij aangepast aan de extra breedte, lengte en gewicht van een westernzadel.

Onze westernserie is geheel Topline uitgevoerd, wat inhoud dat het profesionele zadelkasten betreft welke gebruiksklaar op pallet worden geleverd, van absoluut zéér hoge kwaliteit...

Verkrijgbaar in de hoogtematen van 100, 150, 180 en 200 cm.

Wilt u liever eens langskomen voor advies en u te laten overtuigen van de absolute hoge kwaliteit, afwerking en gebruiksgemak van onze zadelkasten, dan horen wij dat graag van u.

Kijkt u eens rustig op onze uitgebreide website, of bel geheel vrijblijvend voor meer info!

Met vriendelijke groet

Marcel Jansen


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.