Wenskaarten met cijfers en letters - Riet Slot

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 33x bekeken
  • Datum geplaatst 6 maanden geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Verzenden
Staat van het product
Gebruikt
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

Kleine paperback, uitgave 1994, 32 blz. met kleurenfoto's en tekeningetjes. Boekje is in goede staat. Verzendkosten (4,10 euro) zijn voor de koper. [D16]

Verjaardagskaarten voor kinderen zijn altijd leuk om te maken. In dit boekje windt u heel grappige wenskaarten voor een geslaagde verjaardagsgroet. Voor elke kinderverjaardag kunt u een heel persoonlijke fellicitatie versturen. De cijfers en letters bieden voldoende mogelijkheden om origineel voor de dag te komen. Met duidelijke werkbeschrijvingen en mooie kleurenfoto's.

Verzendkosten bij meerdere boeken:
- Soms passen 2 ‘normale’ boeken of meerdere kleine boekjes in één envelop. U betaalt dan slechts 4,10 euro verzendkosten. Informeer even of dit in uw geval mogelijk is.
- Passen de boeken niet meer in één envelop (pakketpost), dan zijn de verzendkosten 5,75 euro bezorging thuis of 4,50 euro ophalen bij een DHL-ServicePoint bij u in de buurt. (Max. 10 kg met een pakketafmeting van 80x50x35 cm.)

Kijk ook eens naar mijn andere advertenties

P.S. In het belang van beide partijen (koper/verkoper) worden al mijn boeken als brievenbuspakje met track & trace verzonden. Op deze manier kunnen er geen misverstanden ontstaan aangaande het versturen als wel het ontvangen van de zending.


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.