Watertuinen - Philips Swindells

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 10x bekeken
  • Datum geplaatst 2 maanden geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Verzenden
Staat van het product
Gebruikt
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

Hardcover met stofomslag, uitgave 1994, 79 blz. met kleurenfoto's. Afdruk van paperclip op schutblad; verder in goede staat. Verzendkosten (4 euro) zijn voor de koper. [150]

Watertuinen is een uigebreide gids die u alles vertelt over het aanleggen van een vijver, over watervallen, fonteinen, beplanting, vissen en de meest voorkomende problemen. Met instructieve tekeningen en inspirerende kleurenfoto's is dit een boek dat iedereen die een waterpartij aan wil leggen om zijn tuin te verrijken, zal aanspreken.

Verzendkosten bij meerdere boeken:
- Soms passen 2 ‘normale’ boeken of meerdere kleine boekjes in één envelop. U betaalt dan slechts 4 euro verzendkosten. Informeer even of dit in uw geval mogelijk is.
- Passen de boeken niet meer in één envelop, dan zijn de verzendkosten 5,75 euro (pakketpost). Max. 20 kg met een pakketafmeting van 100x50x50 cm.

Kijk ook eens naar mijn andere advertenties

P.S. In het belang van beide partijen (koper/verkoper) worden al mijn boeken als brievenbuspakje met track & trace verzonden. Op deze manier kunnen er geen misverstanden ontstaan aangaande het versturen als wel het ontvangen van de zending.


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.