Wat je ver haalt is lekker (bijzondere groenten & vruc…

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 51x bekeken
  • Datum geplaatst 2 jaar geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Verzenden
Staat van het product
Gebruikt
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

Paperback, 1e druk, 191 blz. Met kleurenfoto's. Boek is in goede staat. Verzendkosten (4,10 euro) zijn voor de koper. [D17]

Ondertitel: 105 kleurenfoto's, praktische tips voor kopen en bewaren, tientallen bruikbare en smakelijke recepten en een alfabetisch overzicht.

In deze uitgave staan groenten en fruit alfabetisch op produktnaam gesorteerd. Per produkt eerst een kleurenfoto met een korte beschrijving, koopinformatie, bewaartips, eigenschappen, behandeling, toepassingen en voedingswaarde. Dan enkele recepten. De opgenomen groenten en vruchten variëren van zeer bekend: kiwi, paprika, tomaat b.v., tot exclusief: cherimoya, doerian, zeekraal en volgen daarmee goed het nog steeds groeiende aanbod in de winkels. De recepten zijn niet al te moeilijk, en bieden inspiratie om de dagelijkse maaltijd door een andere keuze aantrekkelijk en gevarieerd te maken.

Verzendkosten bij meerdere boeken:
- Soms passen 2 ‘normale’ boeken of meerdere kleine boekjes in één envelop. U betaalt dan slechts 4,10 euro verzendkosten. Informeer even of dit in uw geval mogelijk is.
- Passen de boeken niet meer in één envelop, dan zijn de verzendkosten 5,75 euro (pakketpost). Max. 20 kg met een pakketafmeting van 100x50x50 cm.

Kijk ook eens naar mijn andere advertenties

P.S. In het belang van beide partijen (koper/verkoper) worden al mijn boeken als brievenbuspakje met track & trace verzonden. Op deze manier kunnen er geen misverstanden ontstaan aangaande het versturen als wel het ontvangen van de zending.


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.