Wandelgids Pyreneeën (Elmar)

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 26x bekeken
  • Datum geplaatst 11 maanden geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Verzenden
Staat van het product
Gebruikt
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

Pocket, uitgave 1989, 167 blz. met zwart/wit foto's en kaartjes. Boekje is in goede en nette staat. Verzendkosten (4 euro) zijn voor de koper. [63]

Deze gids bevat tochten in het gebied rond Cauterets, Gèdre en Gavarnie (Franse Pyreneeën) en voorts in het Parc Nacional de Ordes rond Torla en de Rifugio Delgado Ubeda/Añisclo/Pinela (Spaanse Pyreneeën). De Pyreneeën vormen een aantrekkelijk decor voor een actieve bergwandelvakantie: deze gids bevat voor elk type bergwandelaar diverse tochten in het Centrale Gedeelte van de Pyreneeën. Naast een algemene inleiding over het gebied, klimaat, bevolking, wandel- en kampeeruitrusting, worden ruim negentig tochten beschreven. Bij de keuze en beschrijving van de tochten is rekening gehouden met de diverse mogelijkheden voor de wandelaar. Men kan dagtochten maken vanuit de grotere plaatsen in de dalen en men kan deze tochten desgewenst verlengen en overnachten in berghutten of tent. Een andere mogelijkheid is vanuit een hoger gelegen kampeerplaats gedurende een aantal dagen dagtochten te maken. Ook kan men zelf trektochten samenstellen aan de hand van de beschreven wandelingen.

Verzendkosten bij meerdere boeken:
- Soms passen 2 ‘normale’ boeken of meerdere kleine boekjes in één envelop. U betaalt dan slechts 4 euro verzendkosten. Informeer even of dit in uw geval mogelijk is.
- Passen de boeken niet meer in één envelop, dan zijn de verzendkosten 5,75 euro (pakketpost). Max. 20 kg met een pakketafmeting van 100x50x50 cm.

Kijk ook eens naar mijn andere advertenties

P.S. In het belang van beide partijen (koper/verkoper) worden al mijn boeken als brievenbuspakje met track & trace verzonden. Op deze manier kunnen er geen misverstanden ontstaan aangaande het versturen als wel het ontvangen van de zending.


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.