Waddeneilanden

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 6x bekeken
  • Datum geplaatst 2 maanden geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Verzenden
Staat van het product
Gebruikt
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

Pocket, uitgave 1998, 96 blz. met kleurenfoto's. Boekje is in goede staat. Verzendkosten (4,10 euro) zijn voor de koper. [D5]

Beknopte toeristische gids voor de 5 Nederlandse Waddeneilanden Texel, Vlieland, Terschelling, Ameland en Schiermonnikoog. Tekst in twee kolommen. Na een korte (3 blz.) algemene inleiding en wat interessante bijzonderheden over o.a. eendenkooien en Jac. P. Thijsse (rond de eeuwwisseling als onderwijzer in Den Burg werkzaam) volgt een beschrijving van de afzonderlijke eilanden en de voornaamste plaatsen, met duidelijk beschreven fietsroutes, gevolgd door summiere beschrijvingen van enkele bezienswaardigheden, musea, restaurants, hotels, uitgaansmogelijkheden en evenementen, met -waar nodig- informatie over openingstijden, adressen en telefoonnummers. Texel krijgt de meeste aandacht (23 blz.), gevolgd door Terschelling en Ameland (elk 15 blz.), terwijl Vlieland en Schiermonnikoog (sinds 1984 een Nationaal Park!) met elk 9 blz. naar mijn mening wat onderbelicht blijven. Geïllustreerd met 28 kleurenfoto's en -op de uitslaande flappen en de binnenzijde van het omslag- kaartjes van het Waddengebied en de afzonderlijke eilanden.

Verzendkosten bij meerdere boeken:
- Soms passen 2 ‘normale’ boeken of meerdere kleine boekjes in één envelop. U betaalt dan slechts € 4,10 verzendkosten. Informeer even of dit in uw geval mogelijk is.
- Passen de boeken niet meer in één envelop (pakketpost), dan zijn de verzendkosten € 5,75 bezorging thuis of € 4,50 ophalen bij een DHL-ServicePoint bij u in de buurt. (Max. 20 kg met een pakketafmeting van 100x50x50 cm.)

Kijk ook eens naar mijn andere advertenties

P.S. In het belang van beide partijen (koper/verkoper) worden al mijn boeken als brievenbuspakje met track & trace verzonden. Op deze manier kunnen er geen misverstanden ontstaan aangaande het versturen als wel het ontvangen van de zending.


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.