Vruchtenbowls en punches - Franz Brandt

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 45x bekeken
  • Datum geplaatst 1 jaar geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Verzenden
Staat van het product
Gebruikt
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

Paperback, uitgave 1995, 63 blz. Met kleurenfoto's. Boekje heeft lichte gebruikssporen (geen scheuren of vlekken). Verzendkosten (4,10 euro) zijn voor de koper. [D35]

In dit boekje worden meer dan honderd recepten gegeven voor drankjes met of zonder alcohol. In een korte inleiding worden tips gegeven voor bereiding en presentatie alsmede de gebruikte afkortingen voor hoeveelheden. De ingrediënten voor sommige bowls zijn in Nederland niet overal verkrijgbaar. Er worden, door elkaar, bowls met als zonder alcohol vermeld. De warme, allemaal alcoholbevattend dranken variëren van punches en grogs tot drankjes met als basis thee of koffie. De benamingen zijn gebaseerd op het hoofdingrediënt of zijn verzonnen. De hoeveelheden variëren van één glas tot twintig glazen. Van elk drankje is er een mooie kleurenfoto. (Biblion recensie)

Verzendkosten bij meerdere boeken:
- Soms passen 2 ‘normale’ boeken of meerdere kleine boekjes in één envelop. U betaalt dan slechts 4,10 euro verzendkosten. Informeer even of dit in uw geval mogelijk is.
- Passen de boeken niet meer in één envelop, dan zijn de verzendkosten 5,75 euro (pakketpost). Max. 20 kg met een pakketafmeting van 100x50x50 cm.

Kijk ook eens naar mijn andere advertenties

P.S. In het belang van beide partijen (koper/verkoper) worden al mijn boeken als brievenbuspakje met track & trace verzonden. Op deze manier kunnen er geen misverstanden ontstaan aangaande het versturen als wel het ontvangen van de zending.


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.