Vrouw op de grens van twee werelden : de spirituele re…

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 113x bekeken
  • Datum geplaatst 4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Niet van toepassing
Staat van het product
Zo goed als nieuw
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

Vrouw op de grens van twee werelden : de spirituele reis door de overgang

Schrijver: Andrews, Lynn
ISBN: 9789490748142
Uitgever: Wehomah Productions

2015, 1e druk, 232 pp, paperback, in goede ongelezen staat

Brievenbuspakje: E 3,80 met track and trace.

Beschrijving:


In tegenstelling tot veel belangrijke gebeurtenissen, gaat één van de significantste veranderingen in het volwassen leven van een vrouw voorbij zonder enig ritueel of erkenning, een vaak onbesproken en mysterieuze reis. In Vrouw op de Grens van Twee Werelden beschrijft Lynn haar eigen reis door de overgang en de ervaringen van vrouwen die naar haar toe zijn gekomen voor begeleiding.
Lynn laat zien, dat deze verandering van het leven niet moet worden gezien als een bron van schaamte en geheimzinnigheid, maar als een wedergeboorte. Het is de poort naar de meest heilige periode van een vrouw haar bestaan op aarde waarin ze zich kan wijden aan het vinden en delen van de diepere betekenissen van het leven. Het is niet begin van de onvermijdelijke aftakeling, maar juist het begin van de periode van een Vrouw van Wijs Bloed.

“Je staat nu voor de volgende helft van je leven. Je bent wijs bloed, drager van kracht. Je danst nu het vuur, zuster. Je viert wat je bent geworden.”

Vrouw op de Grens van Twee Werelden

In dit inspirerende en bemoedigende boek herintroduceert de schrijfster de diepe innerlijke schoonheid die met de jaren komt, schoonheid die zich toont door de deugd van haar aangeboren kracht. Met haar unieke inzichten laat ze vrouwen het belang van een ritueel zien om deze buitengewone passage te markeren en te eren.


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.