Vrouw in zaken - Robert J. Blom

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 24x bekeken
  • Datum geplaatst 6 maanden geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Verzenden
Staat van het product
Gebruikt
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

Paperback, uitgave 2003, 232 blz. Boek bevat één ezelsoor; verder in goede en nette staat. Verzendkosten (4,10 euro) zijn voor de koper. [D27]

Is de samenleving écht geëmancipeerd? Deze vraag beantwoordt Robert J. Blom in zijn onderzoek voor Vrouw in zaken. Ook gaat hij in op de steeds terugkerende vraag of de zakenvrouw nu een betere of een minder goede ondernemer is dan haar mannelijke collega. Het onderzoek leidt tot pijnlijke ontdekkingen: de vrouw als ondernemer wordt nog altijd gediscrimineerd; banken stellen hogere eisen aan vrouwen; vooroordelen blijven bestaan, en de vrouwelijke ondernemer heeft moeite met haar dubbele taakbelasting: de zorg voor bedrijf én gezin. Desondanks blijken vrouwen uitstekend te zijn opgewassen tegen een soms vijandige omgeving: de vrouw stapt beter voorbereid en beter opgeleid het ondernemerschap in. Opvattingen van vrouwen over kostenbeheersing en bedrijfsgroei zijn beduidend realistischer dan die van mannelijke ondernemers. Vrouw in zaken bevat het verslag van een breed onderzoek met gesprekken met vrouwelijke ondernemers. Het geeft aanbevelingen en nuttige tips over tal van aspecten van het ondernemerschap. Het boek toont niet alleen een boeiend tijdbeeld over de vrouw als ondernemer, maar kan ook beschouwd worden als een praktische gids voor vrouwen die aan een carrière als zelfstandig ondernemer denken.

Verzendkosten bij meerdere boeken:
- Soms passen 2 ‘normale’ boeken of meerdere kleine boekjes in één envelop. U betaalt dan slechts 4,10 euro verzendkosten. Informeer even of dit in uw geval mogelijk is.
- Passen de boeken niet meer in één envelop (pakketpost), dan zijn de verzendkosten 5,75 euro bezorging thuis of 4,50 euro ophalen bij een DHL-ServicePoint bij u in de buurt. (Max. 20 kg met een pakketafmeting van 100x50x50 cm.)

Kijk ook eens naar mijn andere advertenties

P.S. In het belang van beide partijen (koper/verkoper) worden al mijn boeken als brievenbuspakje met track & trace verzonden. Op deze manier kunnen er geen misverstanden ontstaan aangaande het versturen als wel het ontvangen van de zending.


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.