Vleesvariëteiten (orgaanvlees)

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 42x bekeken
  • Datum geplaatst 1 jaar geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Verzenden
Staat van het product
Gebruikt
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

Hardcover gebonden met leeslint, uitgave 1992, 178 blz. Boordevol kleurenfoto's. Bladranden zijn verkleurd; verder in goede staat. Verzendkosten (4,10 euro) zijn voor de koper. [D35]

Het begrip 'orgaanvlees' wordt in dit fraai uitgevoerde kookboek ruim opgevat. Er komen n.l. de volgende produkten aan de orde: koppen, wangen, oren, tong, hersenen, zwezerik, hart, longen, nieren, milt, testikels, pens, darmnet, darmen, beendermerg, poten, staarten en orgaanvlees van gevogelte. Met foto's wordt duidelijk gemaakt hoe men een getruffeerde tong in darm moet bereiden, of krokante varkensoren, om maar iets te noemen. Het boek bevat 202 duidelijke en goede recepten die ontleend zijn aan kookboeken uit allerlei landen. (Biblion recensie)

Verzendkosten bij meerdere boeken:
- Soms passen 2 ‘normale’ boeken of meerdere kleine boekjes in één envelop. U betaalt dan slechts 4,10 euro verzendkosten. Informeer even of dit in uw geval mogelijk is.
- Passen de boeken niet meer in één envelop, dan zijn de verzendkosten 5,75 euro (pakketpost). Max. 20 kg met een pakketafmeting van 100x50x50 cm.

Kijk ook eens naar mijn andere advertenties

P.S. In het belang van beide partijen (koper/verkoper) worden al mijn boeken als brievenbuspakje met track & trace verzonden. Op deze manier kunnen er geen misverstanden ontstaan aangaande het versturen als wel het ontvangen van de zending.


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.