MarktPlaza

VIRGINIA ANDREWS - De Wilde Bloemen Omnibus (5 boeken)

31x bekeken
2 maanden geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

Aangeboden door CDJK

VIRGINIA ANDREWS
De Wilde Bloemen Omnibus
5 boeken één band:
- MISTY
- STAR
- JADE
- CAT
- HET GEHEIM VAN DE WILDE BLOEMEN

Virginia Andrews is een internationaal fenomeen. Ook in Nederland en Belgie rees haar ster snel en werden inmiddels meer dan een miljoen exemplaren van haar boeken verkocht. Daarmee mag Virginia Andrews tot de meest succesvolle auteurs worden gerekend.

De Wilde bloemen-serie vertelt het huiveringwekkende verhaal van vier meisjes, eenzame zielen, kinderen van gescheiden ouders die alle vier een groot, duister geheim met zich meedragen.

De eerste vier boeken, Misty, Star, Jade en Cat, beschrijven de schokkende ervaringen van elk van de vier meisjes in de therapiegroep van dr. Marlowe; hoe zij door-hun ouders genadeloos werden gekweld, misbruikt en in de steek gelaten. Voor het eerst in hun leven ondervinden zij begrip en lotsverbondenheid. Maar dan komt er een einde aan de therapiesessies en weten de meisjes niet of ze elkaar ooit weer zullen zien.
In Het geheim van de wilde bloemen, het laatste deel uit de serie, komen ze gelukkig weer samen. Jade nodigt hen uit-op het landgoed van haar ouders, die mooie omgeving die het slagveld van haar jeugd was. 
Daar hernieuwen ze hun vriendschap. 
Maar zonder de leiding van dr. Marlowe is het anders. 
Op de zolder van het landhuis zweren de meisjes elkaar om nu de échte waarheid te vertellen. 
En als de donkerste geheimen uitgesproken zijn, is er geen weg terug meer en voltrekt zich een werveling van gebeurtenissen die zij niet meer in de hand hebben ..... 

Benieuwd?
KOOP HET BOEK!

Uitgave Areopagus
Prachtige en kloeke hardcover, gebonden, 
866 pagina's
In NIEUWSTAAT