Vijvervissen en waterplanten - Graham Quick

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 4x bekeken
  • Datum geplaatst 1 maand geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Verzenden
Staat van het product
Gebruikt
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

Hardcover, uitgave 2000, 77 blz. in kleur. Boek heeft zeer lichte gebruikssporen. Verzendkosten (4 euro) zijn voor de koper. [466]

Ondertitel: Gedetailleerd overzicht van planten en vissen voor tuinvijvers.

Als uw tuinvijver klaar is, moet u er planten en vissen aan toevoegen om dit stuk handenarbeid om te toveren in een natuurlijk milieu dat uw tuin verfraait. In dit boek vindt u alle informatie die u nodig heeft.
In het eerste deel worden vissen beschreven voor een tuinvijver, van gewone goudvissen tot koi.
Het tweede deel geeft een keuze van vijverplanten, van onderwaterplanten tot waterlelies, en adviezen over de verzorging.

Verzendkosten bij meerdere boeken:
- Soms passen 2 ‘normale’ boeken of meerdere kleine boekjes in één envelop. U betaalt dan slechts € 4 verzendkosten. Informeer even of dit in uw geval mogelijk is.
- Passen de boeken niet meer in één envelop (pakketpost), dan zijn de verzendkosten € 5,75 bezorging thuis of € 4,50 ophalen bij een DHL-ServicePoint bij u in de buurt. (Max. 20 kg met een pakketafmeting van 100x50x50 cm.)

Kijk ook eens naar mijn andere advertenties

P.S. In het belang van beide partijen (koper/verkoper) worden al mijn boeken als brievenbuspakje met track & trace verzonden. Op deze manier kunnen er geen misverstanden ontstaan aangaande het versturen als wel het ontvangen van de zending.


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.