Vijftig betaalbare gezinsuitjes in Nederland - Hein va…

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 10x bekeken
  • Datum geplaatst 4 maanden geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Verzenden
Staat van het product
Gebruikt
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

Paperback, uitgave 2005, 176 blz. Boekje is in nette staat. Verzendkosten (4,10 euro) zijn voor de koper. [D9]

Vijftig betaalbare, educatieve uitjes voor het hele gezin in Nederland, voor goed en slecht weer, waarbij plezier voorop staat. De uitjes zijn verspreid door het hele land, om de reistijd voor de kinderen in trein, auto of bus te veraangenamen zijn achterin dertig spelletjes opgenomen. Het geheel is gerangschikt per provincie. Bij ieder uitje staan achtergrondinformatie, een beschrijving, voorbereidingstips, wat over de omgeving, en een restauranttip, meestal een pannenkoekenrestaurant. Verder het adres, de eventuele website, prijzen, openingstijden en het adres van het getipte restaurant. Symbooltjes geven de gunstige jaargetijden voor een bezoek aan. Een greep uit de opgenomen uitjes: het Anne Frank Huis in Amsterdam, het Stripmuseum en de Martinitoren in Groningen, varen en Museum de Oude Aarde in Giethoorn, Kasteel de Haar in Haarzuilens, een dagje Delft met een bezoek aan de plaatsen waar Willem van Oranje werd vermoord en begraven en een picknick in de Botanische Tuin, Waterland Neeltje Jans in Vrouwenpolder, Zeeland, en aardbeien plukken in Aardbeienland in Horst in Limburg. Met kaartje waarop de cijfers verwijzen naar de pagina's waarop de betreffende uitjes besproken worden.

Verzendkosten bij meerdere boeken:
- Soms passen 2 ‘normale’ boeken of meerdere kleine boekjes in één envelop. U betaalt dan slechts € 4,10 verzendkosten. Informeer even of dit in uw geval mogelijk is.
- Passen de boeken niet meer in één envelop (pakketpost), dan zijn de verzendkosten € 5,75 bezorging thuis of € 4,50 ophalen bij een DHL-ServicePoint bij u in de buurt. (Max. 20 kg met een pakketafmeting van 100x50x50 cm.)

Kijk ook eens naar mijn andere advertenties

P.S. In het belang van beide partijen (koper/verkoper) worden al mijn boeken als brievenbuspakje met track & trace verzonden. Op deze manier kunnen er geen misverstanden ontstaan aangaande het versturen als wel het ontvangen van de zending.


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.