Vier andere poppen - Niesje Wolters-van Bemmel

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 24x bekeken
  • Datum geplaatst 5 maanden geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Verzenden
Staat van het product
Gebruikt
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

Hardcover, 1e druk, 34 blz. met kleuren en zwart-wit foto's, tekeningen en patronen. Boek is in goede staat. Verzendkosten (4,10 euro) zijn voor de koper. [D2]

In dit boekje staan vier poppen om zelf te maken beschreven. Totaal verschillend van elkaar en soms van materiaal. Elke pop heeft een eigen type lijf met de daarbij passende kleding. De patronen van de lijven en de kleding met beschrijving zitten achterin dit boekje.

Verzendkosten bij meerdere boeken:
- Soms passen 2 ‘normale’ boeken of meerdere kleine boekjes in één envelop. U betaalt dan slechts 4,10 euro verzendkosten. Informeer even of dit in uw geval mogelijk is.
- Passen de boeken niet meer in één envelop (pakketpost), dan zijn de verzendkosten 5,75 euro bezorging thuis of 4,50 euro ophalen bij een DHL-ServicePoint bij u in de buurt. (Max. 20 kg met een pakketafmeting van 100x50x50 cm.)

Kijk ook eens naar mijn andere advertenties

P.S. In het belang van beide partijen (koper/verkoper) worden al mijn boeken als brievenbuspakje met track & trace verzonden. Op deze manier kunnen er geen misverstanden ontstaan aangaande het versturen als wel het ontvangen van de zending.


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.