Verkopen is als bergbeklimmen - Bart van Luijk

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 17x bekeken
  • Datum geplaatst 5 maanden geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Verzenden
Staat van het product
Zo goed als nieuw
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

Paperback, uitgave 2004, 1e druk, ISBN 9077646019, 124 blz. Boekje is in goede en nette staat. Verzendkosten (4,10 euro) zijn voor de koper. [D19]

Dit boek "Verkopen is als bergbeklimmen", helpt u de top naar de verkoopberg en de juiste weg afleggend te bereiken. U leert om de korste weg, naar de order af te leggen, en een klant voor het leven te maken. De verkoopberg wordt beklommen in acht stappen. Geen stap die u mag missen. Wel mag overslaan om later toch nog als extra stap te maken. Het is de faseerde manier van verkopen. U zult merken, dat als u de juiste stappen neemt, verkopen heel leuk is.

Verzendkosten bij meerdere boeken:
- Soms passen 2 ‘normale’ boeken of meerdere kleine boekjes in één envelop. U betaalt dan slechts 4,10 euro verzendkosten. Informeer even of dit in uw geval mogelijk is.
- Passen de boeken niet meer in één envelop (pakketpost), dan zijn de verzendkosten 5,75 euro bezorging thuis of 4,50 euro ophalen bij een DHL-ServicePoint bij u in de buurt. (Max. 20 kg met een pakketafmeting van 100x50x50 cm.)

Kijk ook eens naar mijn andere advertenties

P.S. In het belang van beide partijen (koper/verkoper) worden al mijn boeken als brievenbuspakje met track & trace verzonden. Op deze manier kunnen er geen misverstanden ontstaan aangaande het versturen als wel het ontvangen van de zending.


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.