Valentine Pacquault 1927 Cherau Binding Band Berthe Th…

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 91x bekeken
  • Datum geplaatst 5 jaar geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Niet van toepassing
Staat van het product
Gebruikt
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

Hardcover in slipcase. Cherau, Gaston. Valentine Pacquault. Paris: Mornay, 1927. Fraaie marokijnen band door Berthe Thieren (achterin op spiegelrand gesigneerd). Uitgegeven in een gelimiteerde genummerde oplage van 1000 exemplaren voor de handel (verder nog wat exemplaren Hors Commerce), dit is nummer 741 gedrukt op papier de Rives. Achterin een suite van de illustraties opgenomen in het boek, in zwart-wit weergegeven. Opvallend is dat volgens het blad waar de totale oplage vermeld wordt, er bij de exemplaren gedrukt op papier de Rives niet vermeld wordt dat er een suite bijzit (wel bij de 21 exemplaren gedrukt op Hollande). Elders vermeld slechts één exemplaar een extra suite.
Fraai ingebonden band. Bruine marokijnen leren band met vier ribben op rug. Voorplat versierd met marokijn ingelegde gekleurde bloemen en goudopdruk. Rug eveneens op dezelfde manier versierd en met groene schildjes met letters in goudopdruk. Bovenzijde bladzijden goud op snede. Gemarmerde schutbladen. Originele kaften (inclusief rug) mee ingebonden. Band in goede tot zeer goede staat. Boekblok in goede tot zeer goede staat. Slipcase met slijtageplekjes. Met fraaie illustraties in kleur door Edelmann, waaronder een titelplaat voor beide delen. Uniek exemplaar vanwege band. Referentienummer 9458.

500 euro (Q)

Vraagprijs is exclusief verzendkosten (8,60 euro als aangetekend pakketje), afhalen op afspraak ook mogelijk. Zie ook mijn andere advertenties voor gecombineerd verzenden.


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.