MarktPlaza

Uw eigen nieuwe Appartement in MIJAS aan zee en strand met eigen garageplek en

4730x bekeken
1 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

UWCASA-7476NB, Binnen uniek project vindt u dit nieuwe en complete Appartement in MIJAS van 80 m2 met 2 slaap en 2 badkamers, in …...
U kunt nu nog kiezen uit twee- en driekamerappartementen & penthouses met onder meer de meest indrukwekkende gemeenschappelijke tuinen.
Deze eerste fase zal bestaan uit 36 appartementen verdeeld over 4 blokken met liften, van twee verschillende typen. De ontwikkelaar heeft speciale aandacht besteed aan het verkrijgen van elegante, functionele en moderne woningen met geselecteerde hoogwaardige materialen, overspoeld met natuurlijk licht en de integratie van de laatste hernieuwbare en duurzame energietechnologieën om milieuvriendelijk te zijn.
 
Elk appartement beschikt over een overdekte buitenparkeerplaats, of een ondergrondse garageplaats en een berging, beide voorbereid ……..
Buiten kunt u dan optimaal Spaans genieten van het gemeenschappelijke zwembad van 600 m2, een buitenprieel en ook een kinderspeeltuin.
 
Al deze woningen liggen direct naast een luxueus golfresort, dat de beste levensstijl biedt met een volledig scala aan vrijetijds- en sportfaciliteiten.
Ook kunt u hier uw favoriete sporten beoefenen, ontspannen in het bekroonde spacentrum, genieten van de mediterrane keuken in de verschillende restaurants. Of gewoon ontspannen op uw eigen prachtige terras en genieten van het adembenemende uitzicht onder de Spaanse zon.
Al dit moois vindt u tussen Marbella en Fuengirola, op maar 30 minuten van de internationale luchthaven van Malaga. Het strand en de winkels in de stad liggen allemaal op korte rijafstand, terwijl u kunt genieten van de rustige, natuurlijke omgeving.
 
BEZICHTIGING kunt u nu direct zelf regelen met uw planvoorstel op onze site.
MEER INFO foto’s en veel vergelijkbaar aanbod vindt u via UW UwCasa, 
 
P.s. Zoekt u deze winter méér echte warmte? Kom dan een paar maanden naar het aantrekkelijke Spanje, en kijk even bij: