Unieke restaurants van Parijs en hun lekkerste recepten

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 44x bekeken
  • Datum geplaatst 1 jaar geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Verzenden
Staat van het product
Gebruikt
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

Paperback, uitgave 2001, 141 blz. boordevol kleurenfoto's. Boekje is in goede staat. Verzendkosten (4,10 euro) zijn voor de koper. [D7]

Uiteten en Parijs zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Of je nou gaat voor een echte Franse bistro of voor het hipste loungerestaurant van de stad, het blijft moeilijk kiezen. Dit boek is de wegwijzer naar de 42 leukste restaurants van Parijs én kookboek ineen. De chef-koks van onder andere George, Bon en Korova zijn bereid gevonden twee van hun favoriete recepten af te staan voor dit boek. Zo kun je thuis alvast ontdekken waarom hun restaurants uniek zijn.

Verzendkosten bij meerdere boeken:
- Soms passen 2 ‘normale’ boeken of meerdere kleine boekjes in één envelop. U betaalt dan slechts 4,10 euro verzendkosten. Informeer even of dit in uw geval mogelijk is.
- Passen de boeken niet meer in één envelop, dan zijn de verzendkosten 5,75 euro (pakketpost). Max. 20 kg met een pakketafmeting van 100x50x50 cm.

Kijk ook eens naar mijn andere advertenties

P.S. In het belang van beide partijen (koper/verkoper) worden al mijn boeken als brievenbuspakje met track & trace verzonden. Op deze manier kunnen er geen misverstanden ontstaan aangaande het versturen als wel het ontvangen van de zending.


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.