Uniek bureau van Noors grenen

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 11x bekeken
  • Datum geplaatst 16 dagen geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Ophalen
Staat van het product
Zo goed als nieuw
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

Ik biedt mijn unieke grenen bureau te koop aan wegens verhuizing. Het biedt plaats voor zeker drie 27" beeldschermen zoals je ziet op de foto en is ZONDER SCHROEVEN in elkaar te zetten

Dit bureau is handgemaakt van noorse grenen vloerdelen (werkt niet, in NL niet te koop), in losse delen te vervoeren en zonder schroeven in elkaar te zetten.

Het bestaat uit 5 losse delen: de kast links, de rechter zijwand, de achterwand, het bureaublad en een houten frame met twee laadjes dat alles aan elkaar vastklemt. Het bureaublad is voorzien van een plint rondom zodat er geen spullen afglijden. Deze is er evt. af te schroeven. De achterwand is uitsluitend om de muur te beschermen tegen zwarte schoenvegen. Deze kan weggelaten worden.

Het bureau is voorzien van verschillende uitsparingen en luikjes om snoeren door te kunnen voeren en weg te werken, zie foto's.

De afmetingen zijn (lxbxh): 183 x 87/66 x 74. Ruim voldoende voor drie 27" schermen. Werkblad hoogte is goed voor een normale bureaustoel en er is ruim voldoende beenruimte.


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.