MarktPlaza

Tuinstoel Lola - Set van 2 stoelen

121x bekeken
1 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

Let op: de versie in het zwart is vanaf 23-05-2022 weer leverbaar, nu bestellen is dan geleverd krijgen

Stijlvol in je tuin zitten voor een betaalbare prijs dat kan op deze Lola tuinstoelen, uitgevoerd in een speels design. De Lola stoelen zijn verkrijgbaar in het wit of in het zwart en zijn ideaal aan je tuintafel maar kun je, indien gewenst, ook binnen gebruiken. De stoel is gemaakt van kunststof en heeft een zithoogte van 45 cm. Genoemde prijs is voor 2 stoelen want deze stoel is alleen mogelijk in een set van 2 stuks, indien je meerdere stoelen nodig hebt kunnen we een speciale prijs maken dus laat het ons dan vooral weten.
Merk: J-Line
Materiaal: Polypropyleen / kunststof
Kleur: wit of Zwart

*Grotere aantallen is mogelijk en dan gelden er speciale prijzen, vraag ons gerust

Afmeting:
Hoogte: 78 cm
Zithoogte: 45 cm
Zitdiepte: 42,5 cm
Breedte: 57 cm
Gewicht: 4,35 kg (Per stuk)

Famozo is al 11 jaar een vertrouwd adres voor leuke items voor het interieur!

Voor andere leuke items of eventuele vragen stuur ons gerust een mail.

Betalen is bij Famozo mogelijk via IDEAL, AfterPay, PayPal, Creditcard, Bankoverschrijving, Mister Cash of als u de items komt afhalen met PIN.
Indien er een prijs vermeld staat is dit een vaste prijs en heeft bieden op onze advertenties geen effect. Op deze biedingen wordt dan ook niet gereageerd.

design, industrieel, lampen, barkruk, stoel, woonkamer, kantoor, projectinrichting, inrichting,  slide design, design of love, Plexiglas, eames, modern, decoratie, accessoires, beton, industriële look, woonaccessoires, kussens, decoratie, My Your, Acrila, Gusta, J-Line, Leeff, Myyour, achteraf betalen, Bohemian, projectinrichting, Boho chique, bohemianstijl, ibiza look, boho chic