Topteams - Jongeneelen, Voss

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 45x bekeken
  • Datum geplaatst 1 jaar geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Verzenden
Staat van het product
Gebruikt
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

Paperback, uitgave 2002, 132 blz. Boekje is in goede staat. Verzendkosten (4 euro) zijn voor de koper. [306]

Dit boek is een verfrissende aanwinst in de wereld van managementboeken en vertelt hoe teams succesvol kunnen zijn. Niet de theorie maar de praktijk vormt de leidraad.
Topteams begint met de voor iedereen herkenbare belevenissen van een (fictief) team. Aan de hand van dit verhaal geven de auteurs praktische aanwijzingen over hoe een goed team te bouwen. Deze handige lessen worden geïllustreerd met anekdotes over teams in het bedrijfsleven, overheid en gezondheidszorg. Met dit boek kunt u onmiddellijk aan de slag om van uw eigen team een Topteam te maken!

Verzendkosten bij meerdere boeken:
- Soms passen 2 ‘normale’ boeken of meerdere kleine boekjes in één envelop. U betaalt dan slechts 4 euro verzendkosten. Informeer even of dit in uw geval mogelijk is.
- Passen de boeken niet meer in één envelop, dan zijn de verzendkosten 5,75 euro (pakketpost). Max. 20 kg met een pakketafmeting van 100x50x50 cm.

Kijk ook eens naar mijn andere advertenties

P.S. In het belang van beide partijen (koper/verkoper) worden al mijn boeken als brievenbuspakje met track & trace verzonden. Op deze manier kunnen er geen misverstanden ontstaan aangaande het versturen als wel het ontvangen van de zending.


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.