Tof appartement in VILLAMARTIN met balkon bij zwembad …

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 36x bekeken
  • Datum geplaatst 2 jaar geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Niet van toepassing
Staat van het product
Zo goed als nieuw
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

UW appartement in Villamartin en onze code: UWCASA-4299
Mooi appartement in Villamartin als benedenwoning van 73 m2, bij Golfbanen. Deze woning ligt op de begane grond en beschikt over 2 slaap met 2 badkamers, een wooneetkamer, een berging en een half open keuken. En in dit complex beschikt u als volgende eigenaar van dit appartement over een mooi gezamenlijk zwembad en een terras. Zo kunt u dus het gehele jaar door kunt genieten van de Spaanse zon. Neemt u contact met ons op voor bezichtiging en meer informatie?
UW FACILITEITEN: Airconditioning, Keuken, Koel/vries combi, Magnetron, Balkon, Berging, Zwembad gezamenlijk.
Dit appartement in Villamartin van 73 m2, met 2 slaap en 2 badkamers, kost u € 129.995,-.

Op onze site van UwCasa vindt u, naast prachtige Nieuwsbrieven, nog veel meer nieuwe en bestaande woningen aan en rond de mooiste kusten van Spanje.

UW LOCATIE: Villamartin
Villamartin is de naam van zowel een verstedelijking als van een golfbaan in Orihuela Costa , in de provincie Alicante in de regio Valencia. Villamartín is een van de vele nieuwe ontwikkelingen in het afgelopen decennium. Het gebied is erg populair en heeft zich in de laatste 10 jaar getransformeerd van een dorp tot een modern ogende stad. Er zijn golfbanen in de buurt en vele stranden. Het dichtstbijzijnde strand is die van La Zenia. Villamartín heeft zon 300 dagen zon en een gemiddelde jaarlijkse temperatuur van 20 graden. Villamartín heeft 2 golfbanen, zoals Campo de Golf Villamartín en Campo de Golf Las Ramblas.

UW CASA
Ook U bent nu serieus op zoek naar uw eigen vakantiehuis in Spanje aan of rond een van de mooiste kusten van Spanje, en U zoekt natuurlijk een woning die precies bij jullie past. Daarbij kunt U veel zoektijd besparen met onze professionele aanpak, omdat wij al tientallen jaren ervaring hebben met het vinden en overdragen van heel wat woningen in de meest aantrekkelijke gebieden van Spanje, vanaf een Appartementje tot aan de meest luxueuze Villa. Kortom Uw eigen huis kopen in Spanje, dat precies past bij Uw eisen, wensen en mogelijkheden, is nu dichterbij dan U denkt. En, dat alles met veel minder zorgen, kosten en tijdverlies, en voor Uzelf meer zekerheden!
Dus, samen met U zoeken en ontwikkelen wij graag een passende voorselectie om binnenkort met U te bezichtigen, en daardoor snel Uw favoriete vakantiehuis in Spanje te ontdekken. Dit vinden we vast en zeker samen uit ons zeer ruime en gevarieerde assortiment met duizenden verschillende bestaande, nieuwe en nog te bouwen koopwoningen, in tientallen locaties en in meerdere provincies. En, indien gewenst dan kunnen we Uw nieuwe eigendom ook renderend voor U verhuren.
Heeft U daarover vragen voor ons team? Stel deze dan even in Uw eigen mail aan ons, zodat wij indien gewenst contact met U kunnen opnemen om U goed verder te helpen.
Via welk telefoonnummer kunnen we U het beste bereiken, voor nader overleg?

Exconiratiebeding: Hoewel uiterste zorg is besteed aan de inhoud van de bovenvermelde informatie, kan geen enkele aansprakelijkheid worden aanvaard voor volstrekte juistheid en volledigheid van de gegevens, en/of tussentijdse prijswijzingen.


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.