Toetstrainers hoofd-, rekenen, geschiedenis

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 68x bekeken
  • Datum geplaatst 2 jaar geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Niet van toepassing
Staat van het product
Zo goed als nieuw
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Bieden

Omschrijving

Toetstrainer Rekenen, Cijferend rekenen en leessommen
De beste manier om je voor te bereiden op de Citotoets
Voor groep 7 en 8
Geheel volgens de indeling van de Cito-toets kan nu achter de computer geoefend worden. Er zijn drie oefenniveaus. Op niveau 1 oefenen kinderen zonder tijdsdruk, op niveau 2 oefenen zij met tijdsdruk en op niveau 3 oefenen zij onder dezelfde condities als tijdens de echte Cito-toets. Op niveau 1 en 2 kunnen de kinderen voor elke vraag een beroep doen op een tip die aangeeft in welke richting de oplossing van de vraag moet worden gezocht. Van alle gemaakte vragen wordt bijgehouden welke fout werd gemaakt, en wat de fout was. Komt een bepaalde fout (te) vaak voor dan slaat de software alarm. Ouders en leerkrachten kunnen dan een overzicht oproepen van de gemaakte fouten. Aan de hand van dit overzicht kan eenvoudig worden bepaald of er nadere instructie nodig is.
Systeemvereisten Windows 95/98/Me of XP


Toetstrainer Geschiedenis en maatschappelijke verhoudingen
De beste manier om je voor te bereiden op de Citotoets
Voor groep 7 en 8
Deze cd-rom omvat het onderdeel Wereldoriëntatie van de CITO eindtoets groep 8 en bevat oefenstof voor geschiedenis en maatschappijleer in 1000 opgaven verdeeld over ruim 40 categorieën: o.a. de hoofdzaken van de geschiedenis van Nederland in 11 tijdsperioden, de rechtsstaat, democratie, internationale organisaties en wereldgodsdiensten. De opgaven worden ondersteund met talloze afbeeldingen en tijdbalken, die helpen de oefenstof begrijpelijker te maken.
Er zijn drie oefenniveaus. Op niveau 1 oefenen kinderen zonder tijdsdruk, op niveau 2 oefenen zij met tijdsdruk en op niveau 3 oefenen zij onder dezelfde condities als tijdens de echte Cito-toets. Op niveau 1 en 2 kunnen de kinderen voor elke vraag een beroep doen op een tip die aangeeft in welke richting de oplossing van de vraag moet worden gezocht. Van alle gemaakte vragen wordt bijgehouden welke fout werd gemaakt, en wat de fout was. Komt een bepaalde fout (te) vaak voor dan slaat de software alarm. Ouders en leerkrachten kunnen dan een overzicht oproepen van de gemaakte fouten. Aan de hand van dit overzicht kan eenvoudig worden bepaald of er nadere instructie nodig is.
Systeemvereisten Windows 95/98/Me of XP


Toetstrainer Hoofdrekenen - groep 7 en 8
De Eindtoets basisonderwijs Cito-toets neemt in het Nederlandse basisonderwijs een belangrijke plaats in. Hoewel niet van doorslaggevende betekenis fungeert hij toch als indicator voor de keuze van vervolgonderwijs.
Op vrijwel alle scholen is het inmiddels gebruik de leerlingen in groep 7 en 8 te laten oefenen met Cito-toetsen van voorafgaande jaren. Dit oefenen heeft tot doel een eerste indruk te krijgen van het niveau waarop de kinderen zich bevinden, eventuele hiaten in kennis en vaardigheden op te sporen en last-but-not-least kinderen te laten wennen aan de systematiek van de meerkeuzevraag. Dit bezorgt leerkrachten (en ouders!) veel werk, zeker wanneer zij alle toetsen van alle leerlingen willen nakijken en er ook nog de nodige conclusies uit willen trekken.
De Toetstrainer-reeks neemt ouders en leerkrachten het meeste werk uit handen. Geheel volgens de indeling van de Cito-toets kan nu achter de computer geoefend worden. Er zijn drie oefenniveaus. Op niveau 1 oefenen kinderen zonder tijdsdruk, op niveau 2 oefenen zij met tijdsdruk en op niveau 3 oefenen zij onder dezelfde condities als tijdens de echte Cito-toets. Op niveau 1 en 2 kunnen de kinderen voor elke vraag een beroep doen op een tip die aangeeft in welke richting de oplossing van de vraag moet worden gezocht. Van alle gemaakte vragen wordt bijgehouden welke fout werd gemaakt, en wat de fout was. Komt een bepaalde fout (te) vaak voor dan slaat de software alarm. Ouders en leerkrachten kunnen dan een overzicht oproepen van de gemaakte fouten. Aan de hand van dit overzicht kan eenvoudig worden bepaald of er nadere instructie nodig is.
Overzicht:

Optellen van natuurlijke en decimale getallen: onbenoemde opgaven
Optellen van natuurlijke en decimale getallen: opgaven in contexten
Optellen van natuurlijke en decimale getallen: schatten
Aftrekken met natuurlijke en decimale getallen: onbenoemde opgaven
Aftrekken met natuurlijke en decimale getallen: opgaven in contexten
Aftrekken met natuurlijke en decimale getallen: schatten
Vermenigvuldigen met getallen en decimale getallen: onbenoemde opgaven
Vermenigvuldigen met getallen en decimale getallen: opgaven in contexten
Vermenigvuldigen met getallen en decimale getallen: schatten
Delen met natuurlijke en decimale getallen: onbenoemde opgaven
Delen met natuurlijke en decimale getallen: opgaven in contexten
Delen met natuurlijke en decimale getallen: schatten
Samengestelde bewerkingen: onbenoemde opgaven
Samengestelde bewerkingen: opgaven in contexten
Samengestelde bewerkingen: schatten


Verz.kosten voor koper


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.