Thailand - De wereld dichterbij - Reader's Digest

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 138x bekeken
  • Datum geplaatst 1 jaar geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Verzenden
Staat van het product
Zo goed als nieuw
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

Hardcover gebonden, uitgave 1993, 160 blz. in kleur. Boek is in goede en nette staat. Verzendkosten (4,10 euro) zijn voor de koper. [B7]

Thailand van A - Z, het land, landschap, bevolking en een economie vol tegenstellingen, geschiedenis, cultuur, dagelijks leven, een eeuwenlange beschaving, steden en streken, de machtscentra van vroeger en nu, een zwerftocht van plaats tot plaats, flink formaat hardcover, 160 blz. met veel fraaie kleurenfoto's.

Verzendkosten bij meerdere boeken:
- Soms passen 2 ‘normale’ boeken of meerdere kleine boekjes in één envelop. U betaalt dan slechts 4,10 euro verzendkosten. Informeer even of dit in uw geval mogelijk is.
- Passen de boeken niet meer in één envelop (pakketpost), dan zijn de verzendkosten 5,75 euro bezorging thuis of 4,50 euro ophalen bij een DHL-ServicePoint bij u in de buurt. (Max. 10 kg met een pakketafmeting van 80x50x35 cm.)

Kijk ook eens naar mijn andere advertenties

P.S. In het belang van beide partijen (koper/verkoper) worden al mijn boeken als brievenbuspakje met track & trace verzonden. Op deze manier kunnen er geen misverstanden ontstaan aangaande het versturen als wel het ontvangen van de zending.


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.