Tarzan en de leeuw-man

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 17x bekeken
  • Datum geplaatst 2 maanden geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Ophalen of verzenden
Staat van het product
Gebruikt
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

Tarzan en de leeuw-man in nette staat.
Tarzan komt in deze historie in aanraking met een film-expeditie, welke naar het hartje van Afrika trekt om daar in de wildernis haar opnamen te verrichten. Telkens wordt de expeditie bestookt door moordlustige inboorlingen. Op een goede dag wordt de hoofdfiguur van de film, degene, die als leeuw-mens zal moeten optreden, gevangen genomen en weggeleid. Hij zal door de negerstam doodgemarteld worden, maar vóór de voltrekking van het vonnis bemoeit Tarzan er zich mee en weet het slachtoffer te bevrijden. De Leeuwman wordt echter ernstig ziek en Tarzan stuurt hem voor herstel naar een bevriende stam.
De uiterlijke overeenkomst tussen den leeuw-man en Tarzan is zo groot, dat de laatste door ieder der expeditie wordt aangezien voor den filmacteur.
Twee meisjes van de expeditie worden ook ontvoerd en belanden temidden van een stam sprekende en min of weer geciviliseerde gorilla's. Tarzan trekt er op uit om de meisjes te bevrijden, hetgeen hem ten slotte gelukt na tal van moeilijkheden overwonnen en gevaren bezworen te hebben.
Verzenden mogelijk, kosten koper.
Kijk ook eens bij mijn andere advertenties, stripboeken, leesboeken en pockets voor elk wat wils.


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.