MarktPlaza

Tarot - Da Vinci

55x bekeken
2 maanden geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Zo goed als nieuw
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

boek en Tarotspel (78 kaarten) in doos - 2006

(doos heeft beschadigingen - inhoud nieuw - kaarten nog geseald)

M. MacElroy 

In de Da Vinci Tarot Set wordt het buitengewone talent van Leonardo da Vinci verbonden aan de krachtige visualisatie van de traditionele tarot. Het resultaat is een schitterend en kunstzinnig tarotspel, dat ook geschikt is voor meditatie en voorspellen.
De Da Vinci Tarot Set is geïnspireerd op de kunstwerken van Leonardo da Vinci: afbeeldingen van mens en dier, met hun karakteristieke gelaatstrekken, mysterieuze glimlach en subtiele gebaren, waarin een diepere betekenis verborgen zit. De kunstwerken van deze typische 'all-round' Renaissance-meester wijzen ons in dit unieke tarotspel de weg naar transformatie.
Leonardo da Vinci was een echte genius van zijn tijd: zowel op technisch en wetenschappelijk, als op kunstzinnig gebied was hij zeer vakkundig. Hij was (o.a.) uitvinder, ontwerper, wetenschapper, ingenieur, architect, schilder, beeldhouwer, tekenaar en kunstenaar. Da Vinci kwam bij alle lagen van de bevolking over de vloer, zoals bij de Italiaanse adellijke familie Sforza (bekend van het eerste tarotspel: de Visconti-Sforza Tarot).
De raadselachtige dimensie van het werk van Leonardo da Vinci, op magnifieke wijze verbeeld in de Da Vinci Tarot, heeft een fascinerende aantrekkingskracht, zelfs op wie nooit eerder een tarotspel in handen heeft gehad.
Met behulp van de Da Vinci Tarot kan iedereen op unieke wijze de geheimen achter de ideeën van Leonardo da Vinci ontraadselen, die - verbonden met de achtergrond en de betekenis van de tarot - ons aan de hand van de meester de mogelijkheid bieden inzicht te krijgen in dagelijkse vraagstukken.

Verz.kosten voor koper