Tapas - Adrian Lissen, Sara Cleary

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 60x bekeken
  • Datum geplaatst 2 jaar geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Verzenden
Staat van het product
Gebruikt
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

Grote paperback (22x29cm), uitgave 1997, 95 blz. In kleur. Vouwspoortje in hoekje kaft; klein ezelsoortje schutblad; verder in goede staat. Verzendkosten (4,10 euro) zijn voor de koper.

Ondertitel: Heerlijke hapjes uit Spanje.

De eerste tapa werd als anti-vliegendekseltje gebruikt en bestond uit een plak rauwe ham op een glas sherry! Tapa is het Spaanse woord voor deksel. De tapas van nu variëren van borrelhapjes tot complete maaltijden. In dit per onderdeel gerangschikte boek worden na enkele basisrecepten suggesties gegeven voor 'deksels' met zeevruchten, groenten, eieren en kaas, kip en kwartel, en ten slotte met vlees. Per onderdeel wordt in een toepasselijk gekleurd kader, blauw voor de vissen, groen voor de groenten enz., een korte inhoudsopgave gegeven, handig. Op matglanzend papier staan de ingrediënten onderlijnd links en de bereidingswijze rechts - duidelijker kan bijna niet - plus een kleurenfoto.

Verzendkosten bij meerdere boeken:
- Soms passen 2 ‘normale’ boeken of meerdere kleine boekjes in één envelop. U betaalt dan slechts 4,10 euro verzendkosten. Informeer even of dit in uw geval mogelijk is.
- Passen de boeken niet meer in één envelop, dan zijn de verzendkosten 5,75 euro (pakketpost). Max. 20 kg met een pakketafmeting van 100x50x50 cm.

Kijk ook eens naar mijn andere advertenties

P.S. In het belang van beide partijen (koper/verkoper) worden al mijn boeken als brievenbuspakje met track & trace verzonden. Op deze manier kunnen er geen misverstanden ontstaan aangaande het versturen als wel het ontvangen van de zending.


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.