Take that - Our greates hits

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 61x bekeken
  • Datum geplaatst 1 jaar geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Verzenden
Staat van het product
Gebruikt
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

Hardcover met stofomslag, uitgave 1996, 111 blz. in kleur. Stofomslag heeft lichte gebruikssporen; verder in goede staat. Verzendkosten Nederland (4,10 euro) zijn voor de koper. [648]

Voor de fans van de tienergroep Take That was het uiteenvallen van de 'teeny bopper' idolen dé tragedie van 1996. Als troost is nu dit boek verschenen, dat een fraaie vormgeving (fraaie kleurenfoto's, mooie druk) paart aan een kijkje achter de schermen van de groep. Centraal staan de nummers, waarmee Take That bekendheid verwierf. De groepsleden worden voortdurend zelf aan het woord gelaten over perikelen in opnamestudio's, het filmen van videoclips en meer persoonlijke ontboezemingen van de vier groepsleden, die een zoete pleister zullen zijn op de wonden van zovele wreed uiteengereten meisjesharten na het zo onverwacht scheiden van deze jonge popgoden. Zo is dit boek meer dan alleen een fraai plaatjesalbum. Achterin een beknopte discografie. Kleurige omslag met een collage van cd- en platenhoezen. (Biblion recensie)

Verzendkosten bij meerdere boeken:
- Soms passen 2 ‘normale’ boeken of meerdere kleine boekjes in één envelop. U betaalt dan slechts 4,10 euro verzendkosten. Informeer even of dit in uw geval mogelijk is.
- Passen de boeken niet meer in één envelop, dan zijn de verzendkosten 5,75 euro (pakketpost). Max. 20 kg met een pakketafmeting van 100x50x50 cm.

Kijk ook eens naar mijn andere advertenties

P.S. In het belang van beide partijen (koper/verkoper) worden al mijn boeken als brievenbuspakje met track & trace verzonden. Op deze manier kunnen er geen misverstanden ontstaan aangaande het versturen als wel het ontvangen van de zending.


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.