Taffeh - Rond de wederopbouw van een Nubische tempel

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 50x bekeken
  • Datum geplaatst 1 jaar geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Verzenden
Staat van het product
Gebruikt
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

Hardcover gebonden, uitgave 1979, 129 blz. Met kleuren- en zwart/wit foto's. Visitekaartje op titelblad geplakt (zie foto's); lichte gebruikssporen achterkant kaft; verder in goede en nette staat. Verzendkosten (4,10 euro) zijn voor de koper. [699]

'Taffeh' behandelt de geschiedenis van de tempel van Taffeh en zijn wederopbouw in het Leidse Rijksmuseum van Oudheden. Deze tempel aan de Nijl in het Nubisch gebied werd gebouwd in het begin van onze jaartelling. Hij deed dienst als tempel van Isis en in latere eeuwen als christelijke kerk. Door de bouw van de 2e Assoeandam dreigde het hele Nubische gebied onder water te verdwijnen. Een grootscheepse aktie tussen 1960 en 1965 redde vele archeologische monumenten. Als dank voor de Nederlandse bijdrage werd door Egypte de tempel van Taffeh aan Nederland geschonken om te worden opgebouwd in het Leids museum. Zeer leesbaar geschreven met veel historische en technische informatie. Rijk geillustreerd.

Verzendkosten bij meerdere boeken:
- Soms passen 2 ‘normale’ boeken of meerdere kleine boekjes in één envelop. U betaalt dan slechts 4,10 euro verzendkosten. Informeer even of dit in uw geval mogelijk is.
- Passen de boeken niet meer in één envelop, dan zijn de verzendkosten 5,75 euro (pakketpost). Max. 20 kg met een pakketafmeting van 100x50x50 cm.

Kijk ook eens naar mijn andere advertenties

P.S. In het belang van beide partijen (koper/verkoper) worden al mijn boeken als brievenbuspakje met track & trace verzonden. Op deze manier kunnen er geen misverstanden ontstaan aangaande het versturen als wel het ontvangen van de zending.


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.