Stoven & bakken - Stephan Lagorce

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 50x bekeken
  • Datum geplaatst 2 jaar geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Verzenden
Staat van het product
Gebruikt
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

Paperback (19x28cm), uitgave 2007, 128 blz. In kleur. Kaft heeft een paar witte stipjes op de voorkant; verder in goede staat. Verzendkosten (4,10 euro) zijn voor de koper. [D26]

Behalve recepten waarin stoven en bakken de specifieke garingstechnieken zijn, worden ook technieken als roerbakken en stoven in de receptuur toegepast. Het gaat hierbij dan om het bereiden van gerechten waarin vlees, vis, zeevruchten, gevogelte, groente en fruit een hoofdrol spelen. Hoewel diverse klassieke gerechten vertegenwoordigd zijn, bevat de receptuur ook veel originele en eigentijdse varianten. De receptbeschrijvingen zijn steeds heel gedetailleerd en duidelijk beschreven. Naast moeilijker uitvoerbare recepten zijn er ook veel eenvoudige. Het geheel zal elke hobbykok (dus ieder met een redelijke dosis aan culinaire ervaring) weinig problemen opleveren. De ingredientencombinaties verdienen speciale waardering: verfijnd, subtiele combinaties van smaakaccenten, uitstekende onderlinge verhoudingen. Juist dit is het kenmerk van deze culinaire 'special'. Het toegepaste ingredientenassortiment is breed en heel gevarieerd; hier maken uitheemse producten regelmatig deel van uit. De recepten worden begeleid door en afgerond met nuttige en interessante tips en wijnsuggesties en een paginagrote kleurenfoto van elk gerecht.

Verzendkosten bij meerdere boeken:
- Soms passen 2 ‘normale’ boeken of meerdere kleine boekjes in één envelop. U betaalt dan slechts 4,10 euro verzendkosten. Informeer even of dit in uw geval mogelijk is.
- Passen de boeken niet meer in één envelop, dan zijn de verzendkosten 5,75 euro (pakketpost). Max. 20 kg met een pakketafmeting van 100x50x50 cm.

Kijk ook eens naar mijn andere advertenties

P.S. In het belang van beide partijen (koper/verkoper) worden al mijn boeken als brievenbuspakje met track & trace verzonden. Op deze manier kunnen er geen misverstanden ontstaan aangaande het versturen als wel het ontvangen van de zending.


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.