Stoute meisjes verhalen

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 31x bekeken
  • Datum geplaatst 6 maanden geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Verzenden
Staat van het product
Gebruikt
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

Kleine paperback, uitgave 1983, 128 blz. Bladranden zijn verkleurd; verder in goede staat. Verzendkosten (4,10 euro) zijn voor de koper. [B7]

Heb je het ooit zo stout gegeten? Zo'n baronesje dat met een nauwelijks merkbaar knikje vreemde mannen haar huis binnenloodst. Eenzame dametjes die troost zoeken bij de wijn en bij elkaar. Een pretpakket uit de sexshop als zichtzending. Er wordt beweerd dat mannen altijd maar één ding willen, maar vrouwen doen niet voor hen onder. Sinds Eva van de appel snoepte zijn er altijd stoute meisjes geweest. Ze hebben grote schrijvers tot stoute verhalen geïnspireerd: een Gabriel García Márquez, Roald Dahl, Guy de Maupassant, Graham Greene, Michel Tournier. Maar ook moderne vrouwelijke auteurs voelen zich wel in het genre: lees Yvonne Kroonenberg, Carla Bogaards, Brooke Newman.

Verzendkosten bij meerdere boeken:
- Soms passen 2 ‘normale’ boeken of meerdere kleine boekjes in één envelop. U betaalt dan slechts 4,10 euro verzendkosten. Informeer even of dit in uw geval mogelijk is.
- Passen de boeken niet meer in één envelop (pakketpost), dan zijn de verzendkosten 5,75 euro bezorging thuis of 4,50 euro ophalen bij een DHL-ServicePoint bij u in de buurt. (Max. 10 kg met een pakketafmeting van 80x50x35 cm.)

Kijk ook eens naar mijn andere advertenties

P.S. In het belang van beide partijen (koper/verkoper) worden al mijn boeken als brievenbuspakje met track & trace verzonden. Op deze manier kunnen er geen misverstanden ontstaan aangaande het versturen als wel het ontvangen van de zending.


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.