Stoppen met roken. Het kan!

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 33x bekeken
  • Datum geplaatst 1 jaar geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Verzenden
Staat van het product
Gebruikt
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

Paperback, uitgave 2000, 95 blz. Boekje is in nette staat. Verzendkosten (4,10 euro) zijn voor de koper. [D2]

Ondertitel: De nieuwste inzichten. Boordevol tips en ervaringen van succesvolle 'stoppers'.

Wie wil stoppen, kan kiezen uit een groot aantal methoden en middelen. Hoe kies je de methode die voor jou het meest geschikt is? Hoe ga je om met ontwenningsverschijnselen? Hoe weersta je de verleiding om opnieuw te gaan roken? Dit boekje helpt je een handje op weg. Niet door allerlei enge ziekten te bespreken die je van het roken kunt krijgen, maar door je tal van praktische tips aan de hand te doen; veelal afkomstig van succesvollle 'stoppers'.

Verzendkosten bij meerdere boeken:
- Soms passen 2 ‘normale’ boeken of meerdere kleine boekjes in één envelop. U betaalt dan slechts € 4,10 verzendkosten. Informeer even of dit in uw geval mogelijk is.
- Passen de boeken niet meer in één envelop (pakketpost), dan zijn de verzendkosten € 5,75 bezorging thuis of € 4,50 ophalen bij een DHL-ServicePoint bij u in de buurt. (Max. 20 kg met een pakketafmeting van 100x50x50 cm.)

Kijk ook eens naar mijn andere advertenties

P.S. In het belang van beide partijen (koper/verkoper) worden al mijn boeken als brievenbuspakje met track & trace verzonden. Op deze manier kunnen er geen misverstanden ontstaan aangaande het versturen als wel het ontvangen van de zending.


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.