Stichting Leidse studentenhuisvesting 1957-1967

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 34x bekeken
  • Datum geplaatst 9 maanden geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Verzenden
Staat van het product
Gebruikt
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

Hardcover, uitgave 1967, 66 blz. met zwart/wit foto's. Kaft is ietwat vlekkerig, bladranden licht verkleurd, lichte gebruikssporen. In goede staat. Verzendkosten (4,10 euro) zijn voor de koper. [D14]

Door de opsomming van het huizenbezit (meer dan 80), verlucht met foto's, wordt de aantrekkelijkheid van dit boekje vergroot. Het geeft een beeld van het streven in Leiden, de studenten zo veel mogelijk in de binnenstad te huisvesten.

Verzendkosten bij meerdere boeken:
- Soms passen 2 ‘normale’ boeken of meerdere kleine boekjes in één envelop. U betaalt dan slechts 4,10 euro verzendkosten. Informeer even of dit in uw geval mogelijk is.
- Passen de boeken niet meer in één envelop (pakketpost), dan zijn de verzendkosten 5,75 euro bezorging thuis of 4,50 euro ophalen bij een DHL-ServicePoint bij u in de buurt. (Max. 20 kg met een pakketafmeting van 100x50x50 cm.)

Kijk ook eens naar mijn andere advertenties

P.S. In het belang van beide partijen (koper/verkoper) worden al mijn boeken als brievenbuspakje met track & trace verzonden. Op deze manier kunnen er geen misverstanden ontstaan aangaande het versturen als wel het ontvangen van de zending.


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.