Stap voor stap bloemschikken in woord en beeld - Rona …

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 18x bekeken
  • Datum geplaatst 5 maanden geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Verzenden
Staat van het product
Gebruikt
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

Hardcover, uitgave 1986, 128 blz. boordevol kleurenfoto's. Hoekje rug licht beschadigd; verder in goede staat. Verzendkosten Nederland (4,10 euro) zijn voor de koper. [D3]

Dit prachtige informatieve boek bevat alle technieken en praktische gegevens die nodig zijn voor het ontwerpen van zowel formele- als vrije-stijl-arrangementen.
Deze uitgave voor het schikken van bloemen zal de meer ervaren liefhebber inspireren en de beginner helpen bij het beoefenen van deze kunstzinnige vrijetijdsbesteding.

Inhoud":
- Uitrusting en technieken
- Basisprincipes
- De invloed van kleur
- Nuttige bloemen en bladeren voor het bloemschikken
- Speciale gelegenheden
- Permanente bloemen
- Woordverklaring, register.

Verzendkosten bij meerdere boeken:
- Soms passen 2 ‘normale’ boeken of meerdere kleine boekjes in één envelop. U betaalt dan slechts 4,10 euro verzendkosten. Informeer even of dit in uw geval mogelijk is.
- Passen de boeken niet meer in één envelop (pakketpost), dan zijn de verzendkosten 5,75 euro bezorging thuis of 4,50 euro ophalen bij een DHL-ServicePoint bij u in de buurt. (Max. 20 kg met een pakketafmeting van 100x50x50 cm.)

Kijk ook eens naar mijn andere advertenties

P.S. In het belang van beide partijen (koper/verkoper) worden al mijn boeken als brievenbuspakje met track & trace verzonden. Op deze manier kunnen er geen misverstanden ontstaan aangaande het versturen als wel het ontvangen van de zending.


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.