Spitsroeden lopen - F. Boersma

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 31x bekeken
  • Datum geplaatst 1 jaar geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Verzenden
Staat van het product
Gebruikt
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

Hardcover gebonden, uitgave 1995, 88 blz. Bladranden zeer licht verkleurd; verder in goede en nette. Verzendkosten (4 euro) zijn voor de koper. [D4]

Ondertitel: Ervaringen van opdrachtgevers met interim management.

Interim management lijkt bij uitstek gericht op de toekomst. Interim managers worden steevast ingehuurd om een moeilijke periode te overbruggen of snelle veranderingen te implementeren, zodat een organisatie adequater kan functioneren.
Toch speelt bij weinig professies juist de voorgeschiedenis zo'n essentiële rol. Of is dat slechts schijn?
Aan de hand van analyses van een aantal projekten probeert deze uitgave van De Roo & Partners op zulke vragen antwoorden te geven vanuit de praktijk.

Verzendkosten bij meerdere boeken:
- Soms passen 2 ‘normale’ boeken of meerdere kleine boekjes in één envelop. U betaalt dan slechts 4 euro verzendkosten. Informeer even of dit in uw geval mogelijk is.
- Passen de boeken niet meer in één envelop, dan zijn de verzendkosten 5,75 euro (pakketpost). Max. 20 kg met een pakketafmeting van 100x50x50 cm.

Kijk ook eens naar mijn andere advertenties

P.S. In het belang van beide partijen (koper/verkoper) worden al mijn boeken als brievenbuspakje met track & trace verzonden. Op deze manier kunnen er geen misverstanden ontstaan aangaande het versturen als wel het ontvangen van de zending.


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.