MarktPlaza

Spiegel met Natuurlijke look – Alang - Boho

144x bekeken
1 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Verzenden
Verzendkosten

Omschrijving

Genoemde prijs is voor de spiegel in small op onze site kun je de prijs voor de large zien, uiteraard mag je ook een berichtje sturen
De Alang spiegel is uitgevoerd in een prachtige boho look, een mooie spiegel met een diameter van 35 of 50 centimeter (small of large) en voorzien van tropisch gras (Japans Bloedgras). Zeker een stijlvolle spiegel voor in je woonkamer, in de gang of in een mooie bedrijfsruimte.
Merk: Bazar Bizar
Model: Alang
Kleur: Naturel of zwart
Materiaal: Alang alang gras (Japans bloedgras)

Let op: het is belangrijk om te weten dat de spiegel met de hand wordt gemaakt, van natuurlijk materiaal en hierdoor kan het zijn dat het geleverde exemplaar iets kan afwijken qua kleur en afmeting.

Afmetingen:
Small: Totale diameter: 35 cm | diameter van het glas: 9 cm
Large: Totale diameter: 50 cm | diameter van het glas: 19 cm, prijs zie website

Famozo is al 11 jaar een vertrouwd adres voor leuke items voor het interieur!

Voor andere leuke items of eventuele vragen stuur ons gerust een mail.
Betalen is bij Famozo mogelijk via IDEAL, AfterPay, PayPal, Creditcard, Bankoverschrijving, Mister Cash of als u de items komt afhalen met PIN.

Indien er een prijs vermeld staat is dit een vaste prijs en heeft bieden op onze advertenties geen effect. Op deze biedingen wordt dan ook niet gereageerd.

design, industrieel, lampen, barkruk, stoel, woonkamer, kantoor, projectinrichting, inrichting, slide design, design of love, Plexiglas, eames, modern, decoratie, accessoires, beton, industriële look, woonaccessoires, kussens, decoratie, My Your, Acrila, Gusta, J-Line, Leeff, Myyour, achteraf betalen, Bohemian, projectinrichting, Boho chique, bohemianstijl, ibiza look, boho chic