MarktPlaza

Solide gebouwd huis met een enorme tuin

3883x bekeken
1 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

LESOVO: Solide gebouwd huis met een enorme tuin van 2951 m² te koop in de buurt van Elhovo.

Het woonoppervlak van 80 m² bestaat uit een woonkamer, een kitchenette, twee slaapkamers, een gang en een badkamer met toilet. Nieuwe PVC schrijnwerk ramen. Satelliet TV en internet.Grote kelder, garage en enkele bijgebouwen.

De woning is aangesloten op het elektriciteitsnet, op de centrale watervoorziening en de riolering is via een septic tank opgelost.

Het dak is twee jaar geleden gerenoveerd en behoeft geen reparatie!

De werf is enorm met een oppervlakte van 2951 m² en heeft fruitbomen. Het huis biedt een prachtig uitzicht over de heuvels en velden!

Het huis heeft alleen wat schilderwerk en modernisering nodig, afhankelijk van uw specifieke behoeften.

De naam van het dorp is Lesovo en ligt in het zuidoosten van Bulgarije, 15 min van Elhovo en 1 h 30 min van de luchthaven van Bourgas. Het dorp heeft een bevolking van 609 mensen heeft een kleuterschool, een gemeenschapscentrum met een bibliotheek, een restaurant, een politie station en twee kleine buurtwinkels. Mooie en rustige omgeving, zeer korte autorit voor een stad Elhovo, die veel winkels en geweldige voorzieningen en restaurants heeft, het eten is uitstekend en extreem goedkoop.

Geschikte bestemmingen voor recreatie en toerisme zijn de pittoreske Lesovo-kloof van de Tundzha-rivier (raften) en de schilderachtige Turkse stad Edirne, op slechts 46 minuten over de grens.

Het dorp heeft verschillende Britse families die je van harte welkom heten en je alle hulp geven die je nodig hebt. Sommigen van hen wonen permanent.

Woonoppervlakte : 80 m²

Perceel : 2.951 m²