SET HANDWOORDENBOEKEN SPAANS (Ned-Sp en Sp-Ned)

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 43x bekeken
  • Datum geplaatst 1 jaar geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Niet van toepassing
Staat van het product
Nieuw
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

VAN DALE

SET HANDWOORDENBOEKEN SPAANS

(Ned-Sp en Sp-Ned)

- circa 60.000 trefwoorden
- 1275 bladzijden per deel
- onmisbaar voor vertalers, tolken, studenten en iedereen die zich professioneel met Spaans bezighoudt
- ook geschikt voor Spaanstalige gebruikers


De taal van deze tijd! 
In de Van Dale Handwoordenboeken Spaans staan alle dagelijkse woorden. Daarbij horen ook vaktaal, aardrijkskundige namen en woorden uit de wereld van de politiek, mode, muziek, sport, computers etc. Je grijpt dus niet gauw mis! De Handwoordenboeken Spaans vertellen niet alleen wat een woord betekent en wat de goede spelling is, maar geven ook antwoord op vragen als: waar ligt de klemtoon, is het een de- of het-woord, wat is het meervoud, geslacht, vervoeging en hoe wordt het woord in de zin gebruikt?


Trefzeker vertalen
De set Handwoordenboeken Spaans stelt u in staat trefzeker te vertalen, doordat ook de dikwijls subtiele verschillen tussen vertaalmogelijkheden zijn aangegeven. Daarnaast vindt u antwoorden op vragen als: welk voorzetsel hoort bij dit werkwoord, is het een informele of formele term, gaat het om vaktaal e.d.?

Tevens beschikt u over een grammaticaal compendium, een overzicht van vervoegde werkwoorden en een spreekwoordenlijst. Dankzij de heldere opbouw vindt u de informatie die u zoekt snel en zonder omwegen.


Vertalers, tolken en studenten
De set Handwoordenboeken Spaans komt in de eerste plaats tegemoet aan de behoeften van veeleisende gebruikers, zoals vertalers, tolken, studenten Spaans en al degenen die met Spaanse handelspartners te maken hebben. Het is echter ook uitstekend geschikt voor mensen die niet beroepshalve, maar wel op een serieuze manier met de Spaanse taal bezig zijn.


Ook bruikbaar voor Spaanssprekenden
Door een aantal maatregelen is deze set Handwoordenboeken Spaans geschikt gemaakt voor gebruikers met Spaans als moedertaal. Zo is bij de trefwoorden de woordsoort aangeduid en na de Nederlandse inleiding is een korte samenvatting ervan in het Spaans opgenomen.

Beide boeken zijn uiteraard HARDCOVERS

en in NIEUWSTAAT

De boeken zijn alleen als set te koop.

Prijs 30 euro

(cdjk)


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.