Schitterend ongeluk of sporen van ontwerp? - Cees dekk…

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 54x bekeken
  • Datum geplaatst 9 maanden geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Verzenden
Staat van het product
Zo goed als nieuw
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

Paperback, uitgave 2005, 348 blz. Boek is in goede en nette staat. Verzendkosten (4,10 euro) zijn voor de koper. [560]

De vraag of het leven zijn ontstaan dankt aan ontwerp of toeval, kreeg een enorme impuls door de idee van een Intelligent Design. ID valt niet te bewijzen, maar is evenmin uitgesloten: de wetenschappelijke feiten wijzen niet op willekeur. Doordat ID geloof in een Ontwerper niet in de weg staat, kan het natuurwetenschappen en religie nader tot elkaar brengen. Vanuit zes disciplines belichten vijftien wetenschapsbeoefenaars de huidige stand van zaken in het onderzoek naar het ontstaan van heelal en leven. Waarom was er een oerknal en hoe konden bepaalde biologische structuren ontstaan gedurende de evolutie? Kan de menselijke geest een randverschijnsel van het brein zijn en moraliteit een bijproduct van de evolutie? Met de groei van de wetenschap namen ook de vragen toe en dat schept ruimte voor geloof: de vraag wie de Ontwerper zou kunnen zijn, ligt niet op het terrein van de wetenschap. De auteurs corrigeren heel wat karikaturen van evolutie en creationisme. Het boek getuigt van hun brede blik en grote openheid. Met het materiaal dat zij aandragen, kan elke lezer op zijn eigen wijze verder.

Combinatievoordeel:
- Soms passen 2 ‘normale’ boeken of meerdere kleine boekjes in één envelop. U betaalt dan slechts 4,10 euro verzendkosten. Informeer even of dit in uw geval mogelijk is.
- Passen de boeken niet meer in één envelop (pakketpost), dan zijn de verzendkosten 5,75 euro bezorging thuis of 4,50 euro ophalen bij een DHL-ServicePoint bij u in de buurt. (Voor deze tarieven kunt u een pakket samenstellen van max. 10 kg met een pakketafmeting van 80x50x35 cm.)

Verzendkosten/combinatievoordeel België:
- De verzendkosten voor een brievenbuspakje bedragen 8 euro. U betaalt dit tarief ook als meerdere boeken in één envelop passen.
- Passen de boeken niet meer in één envelop (pakketpost), dan zijn de verzendkosten 9,50 euro bezorging thuis of 8,75 euro ophalen bij een DPD-Pickup parcelshop bij u in de buurt. (Voor deze tarieven kunt u een pakket samenstellen van max. 1 kg met een pakketafmeting van 100x50x50 cm).

Kijk ook eens naar mijn andere advertenties

P.S. In het belang van beide partijen (koper/verkoper) worden al mijn boeken als brievenbuspakje met track & trace verzonden. Op deze manier kunnen er geen misverstanden ontstaan aangaande het versturen als wel het ontvangen van de zending.


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.