Schilderen met olieverf - J. Raynes

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 14x bekeken
  • Datum geplaatst 1 maand geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Verzenden
Staat van het product
Gebruikt
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

Paperback, uitgave 1981, 103 blz. met tekeningetjes.in kleur en zwart/wit. Boekje is in goede staat. Verzendkosten Nederland (4,10 euro) zijn voor de koper. [D2]

Plezier in uw liefhebberij, met dit doel voor ogen schreef de auteur dit boekje over schilderen met olieverf. Er is ruime informatie over alle dingen die met deze liefhebberij te maken hebben: kwasten, linnen, perspektief, kompositie, kleur, vernissen en inlijsten en over het ontwikkelen van een eigen stijl. Als de auteur het stilleven, landschap en portretschilderen behandelt, legt hij de nadruk op het belang van tekening, vorm en kleur. Ook legt hij uit hoe de beginner zijn visie op de dingen kan vergroten. Er zijn ruim 90 afbeeldingen opgenomen.

Verzendkosten bij meerdere boeken:
- Soms passen 2 ‘normale’ boeken of meerdere kleine boekjes in één envelop. U betaalt dan slechts 4,10 euro verzendkosten. Informeer even of dit in uw geval mogelijk is.
- Passen de boeken niet meer in één envelop (pakketpost), dan zijn de verzendkosten 5,75 euro bezorging thuis of 4,50 euro ophalen bij een DHL-ServicePoint bij u in de buurt. (Max. 10 kg met een pakketafmeting van 80x50x35 cm.)

Kijk ook eens naar mijn andere advertenties

P.S. In het belang van beide partijen (koper/verkoper) worden al mijn boeken als brievenbuspakje met track & trace verzonden. Op deze manier kunnen er geen misverstanden ontstaan aangaande het versturen als wel het ontvangen van de zending.


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.