MarktPlaza

SCHADUWLAND TRILOGIE - Geoffrey Huntington

92x bekeken
2 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Gebruikt
Levering
Verzenden
Verzendkosten

Omschrijving

SCHADUWLAND TRILOGIE - Geoffrey Huntington
1. HET HUIS MET DE RAVEN
2. DE DEMONENKONINGIN
3. BLOEDRODE MAAN

1. HET HUIS MET DE RAVEN - Geoffrey Huntington
SCHADUWLAND boek 1
Vertaling: Susan Swaan
Jeugd/Kinderboek v/a ca. 13jr.
Prometheus 2002 (301 blz)
Paperback met flappen
In zeer goede staat
ISBN: 9789064940194

Dave slaakt een diepe zucht en voelt dat hij begint te trillen. Hij loopt naar het venster, sluit de ramen en duwt de klink naar beneden. Hij draait zich om en wacht af of er iemand op zijn deur komt bonzen om te vragen wat er in hemelsnaam aan de hand was. Nu zal mevrouw Krandel toch wel moeten vertellen wat ze weet.
Niemand.
Ze hebben niets gehoord, zegt de stem. De demon kwam voor jou. Alleen voor jou.

Dave heeft een bijzondere gave. Al van jongs af aan ziet hij demonen en monsters die hem bedreigen, maar tot op heden is hij sterker dan zij.
Als zijn stiefvader overlijdt, moet Dave weg uit zijn vertrouwde omgeving. Hij wordt naar het Huis met de Raven gestuurd, waar mevrouw Krandel met haar dochter en neefje woont.
In dit huis zal Dave antwoorden moeten vinden: wie is hij, wie waren zijn ouders en wat houdt mevrouw Krandel voor hem achter?

2. DE DEMONENKONINGIN - Geoffrey Huntington
SCHADUWLAND boek 2
Vertaling: Susan Swaan
Jeugd/Kinderboek v/a ca. 13jr.
Prometheus 2003 (301 blz)
Paperback met flappen
In zeer goede staat
ISBN: 97890649410621

‘Nee!’ schreeuwt Dave en hij draait zich om en rent door de gang naar de bibliotheek, weg van de deur naar de oostelijke vleugel. Ik lok ze bij Cecile en de anderen vandaan, denkt Dave. Ze willen mij! Inderdaad volgen de beesten en Daves angst groeit. Er is geen uitweg! Anna en Marcus zijn misschien al dood. D.J. ook. En Cecile… Hij hoort haar gillen.

Dave woont alweer een paar maanden in het Huis met de Raven. Een groot herenhuis, gebouwd op een Hellegat. De raven hebben zich weer op en rond het huis genesteld en helpen Dave als hij aangevallen wordt door vliegende demonen. Maar waar komt Dave terecht als hij de Trap in Tijd afrent? En welk onheil wacht hem daar? Dave maakt zich erg zorgen over het visioen dat hij kreeg, waarin hij al zijn vrienden dood in een poel bloed zag liggen. Kan hij ze nog redden? En zal hij sterk genoeg zijn om de Demonenkoningin te verslaan?

3. BLOEDRODE MAAN - Geoffrey Huntington
SCHADUWLAND boek 3
Vertaling: Susan Swaan
Jeugd/Kinderboek v/a ca. 13jr.
Van Goor 2006 (260 blz)
Paperback met flappen
In goede staat
ISBN: 9789000036844

‘Nee, nee, ga weg!’
De stem van een meisje.
Anna!
Dave kan haar nu duidelijk zien, haar kleren gescheurd en angst in haar ogen terwijl ze probeert weg te kruipen door de dennennaalden.
‘Anna!’
Het beest ontbloot zijn slagtanden, klaar om haar te bijten.
En plotseling is Anna verdwenen. Het beest richt zich woedend en verward op tot zijn volle lengte en gromt.

Dave heeft al zijn vrienden een kettinkje met een pentagram eraan gegeven. Maar hij weet niet zeker of dit hen beschermt tegen het kwaad van het monster van de maan. Waardoor is Marcus iedere vier weken zo ziek en hoe zit het met Marcus’ moeder? Dave maakt zich ernstig zorgen om zijn vrienden en het is maar de vraag of hij ze deze keer kan redden…
Daarnaast zet hij de zoektocht naar zijn echte ouders voort en elementen als verliefdheden, school en zijn vriendenclub, waardoor de lezer zich gemakkelijk met Dave kan identificeren, maken dit boek tot een ware topper.

€ 17,95
Verzenden kosten koper: Pakket (1305gr)

GEEN LOSSE VERKOOP