's-Gravenhage in beeld - Meindert H.M. Marijs

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 56x bekeken
  • Datum geplaatst 1 jaar geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Verzenden
Staat van het product
Gebruikt
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

Grote paperback (25x33 cm), uitgave 1979, 192 blz. boordevol foto's in spepia. Vouwspoor in voorkant kaft, randen hier en daar sleets; bladsnedes licht verkleurd; verder in goede staat. Verzendkosten (4,10 euro) zijn voor de koper. [703]

Ondertitel: De residentie in de twintiger en deritger jaren.

Dit is een uitgave bij gelegenheid van het 125-jarig jubileum van de 's-Gravenhaagsche Boekhandelaarsvereniging. Dit boek bevat een keuze in facsimile uit 20.000 pagina's oorspronkelijk vanaf 28 November 1928 verschenen wekelijkse aparte editie van het blad Groot Rotterdam. Ook toen al onder de titel "'s-Gravenhage in beeld". Voorin een korte schets van Simon Carmiggelt over de inmiddels verdwenen Haagse dierentuin.

Verzendkosten bij meerdere boeken:
- Soms passen 2 ‘normale’ boeken of meerdere kleine boekjes in één envelop. U betaalt dan slechts 4,10 euro verzendkosten. Informeer even of dit in uw geval mogelijk is.
- Passen de boeken niet meer in één envelop, dan zijn de verzendkosten 5,75 euro (pakketpost). Max. 20 kg met een pakketafmeting van 100x50x50 cm.

Kijk ook eens naar mijn andere advertenties

P.S. In het belang van beide partijen (koper/verkoper) worden al mijn boeken als brievenbuspakje met track & trace verzonden. Op deze manier kunnen er geen misverstanden ontstaan aangaande het versturen als wel het ontvangen van de zending.


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.