Rotterdam en de zee - Eppo W. Notenboom

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 138x bekeken
  • Datum geplaatst 1 jaar geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Verzenden
Staat van het product
Zo goed als nieuw
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

Grote paperback (28,5x21,5cm), uitgave 2005, 159 blz. boordevol kleuren- en zwart/wit foto's. Boek is in goede en nette staat. Verzendkosten (4,10 euro) zijn voor de koper. [123]

De laatste twee decennia volgen de boeken over de glorietijd van de passagiersvaart elkaar in hoog tempo op. Deze uitgave past in deze lijn, maar onderscheidt zich positief op een aantal punten. De auteur neemt Rotterdam - al ruim een eeuw de grootste Nederlandse havenstad - als uitgangspunt en vertelt het verhaal van de passagiersvaart van de Pilgrimfathers (1620) tot aan de cruisevaart naar Rotterdam in 2006. Daarbij wordt tegelijk een beeld geschetst van de ontwikkeling van de Rotterdamse haven. Maar het grootste verschil zit hem in het prachtige beeldmateriaal, met foto's in kleur en zwart-wit uit de collectie van Eppo Notenboom en de uitstekend verzorgde opmaak. Het boek is werkelijk een lust voor het oog en doet daarmee recht aan de grandeur van de passagiersvaart. De vlotte stijl van Bram Oosterwijk maakt dit historisch en fotografisch verslag van de passagiersvaart vanuit Rotterdam tot een zeer aantrekkelijke uitgave. Alle teksten zijn tweetalig, Nederlands en Engels. [Biblion recensie)

Verzendkosten bij meerdere boeken:
- Soms passen 2 ‘normale’ boeken of meerdere kleine boekjes in één envelop. U betaalt dan slechts 4,10 euro verzendkosten. Informeer even of dit in uw geval mogelijk is.
- Passen de boeken niet meer in één envelop, dan zijn de verzendkosten 5,75 euro (pakketpost). Max. 20 kg met een pakketafmeting van 100x50x50 cm.

Kijk ook eens naar mijn andere advertenties

P.S. In het belang van beide partijen (koper/verkoper) worden al mijn boeken als brievenbuspakje met track & trace verzonden. Op deze manier kunnen er geen misverstanden ontstaan aangaande het versturen als wel het ontvangen van de zending.


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.