Rondom Rembrandt en Titiaan - Bert W. Meijer

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 68x bekeken
  • Datum geplaatst 8 maanden geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Verzenden
Staat van het product
Gebruikt
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

Hardcover gebonden met verkleurde stofomslag, uitgave 1991, 180 blz. met hoofdzakelijk zwart/wit afbeeldingen. Boek is in goede en nette staat. Verzendkosten (4,10 euro) zijn voor de koper. [13]

'Rondom Rembrandt  en Titiaan' reconstrueert de artistieke relaties tussen Amsterdam en Venetië van 1500 tot 1700 aan de hand van prenten van een vijftigtal kunstenaars. 
In het chronologische opgezette catalogusgedeelte worden circa tachtig tekeningen en prenten besproken van onder meer Rembrandt, Titiaan, Giulio Campagnola, Hendrick Goltzius, Lucas van Leyden, Jacopo Bassano en Caspar van Wittel. Bovendien bevat het boek een schat aan biografische en kunsttheoretische gegevens.

Verzendkosten bij meerdere boeken:
- Soms passen 2 ‘normale’ boeken of meerdere kleine boekjes in één envelop. U betaalt dan slechts 4,10 euro verzendkosten. Informeer even of dit in uw geval mogelijk is.
- Passen de boeken niet meer in één envelop (pakketpost), dan zijn de verzendkosten 5,75 euro bezorging thuis of 4,50 euro ophalen bij een DHL-ServicePoint bij u in de buurt. (Max. 10 kg met een pakketafmeting van 80x50x35 cm.)

Kijk ook eens naar mijn andere advertenties

P.S. In het belang van beide partijen (koper/verkoper) worden al mijn boeken als brievenbuspakje met track & trace verzonden. Op deze manier kunnen er geen misverstanden ontstaan aangaande het versturen als wel het ontvangen van de zending.


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.