Rondje West-Europa (zeilen) - Saskia Plate

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 21x bekeken
  • Datum geplaatst 2 maanden geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Verzenden
Staat van het product
Gebruikt
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

Paperback, uitgave 2002, 156 blz. Met kaartje. Boek is in goede staat. Verzendkosten (4,10 euro) zijn voor de koper. [Gr5]

Ondertitel: een sabbatical op zee. Je bent jong en je wilt wat.

Saskia Plate onderneemt met echtgenoot Harm en dochtertje Leonie een zeereis met het doel de Carieb aan te doen. Al vrij vlot na hun vertrek wordt duidelijk dat de kleine baby Leonie van negen maanden altijd zeeziek is, met alle gevolgen van dien. Dan wordt het roer omgegooid en varen ze rondom het Iberisch schiereiland. Buitenom naar Spanje, door de straat van Gibraltar en via de Franse kanalen terug naar Nederland. Vanwege de zeezieke worden de zeetrajecten solo gevaren, terwijl de ander met de kleine op de fiets over land naar de volgende haven van bestemming fietst. Een bijzonder verslag van een ongewone zeereis.

Combinatievoordeel:
- Soms passen 2 ‘normale’ boeken of meerdere kleine boekjes in één envelop. U betaalt dan slechts 4,10 euro verzendkosten. Informeer even of dit in uw geval mogelijk is.
- Passen de boeken niet meer in één envelop (pakketpost), dan zijn de verzendkosten 5,75 euro bezorging thuis of 4,50 euro ophalen bij een DHL-ServicePoint bij u in de buurt. (Voor deze tarieven kunt u een pakket samenstellen van max. 10 kg met een pakketafmeting van 80x50x35 cm.)

Verzendkosten/combinatievoordeel België:
- De verzendkosten voor een brievenbuspakje bedragen 8 euro. U betaalt dit tarief ook als meerdere boeken in één envelop passen.
- Passen de boeken niet meer in één envelop (pakketpost), dan zijn de verzendkosten 9,50 euro bezorging thuis of 8,75 euro ophalen bij een DPD-Pickup parcelshop bij u in de buurt. (Voor deze tarieven kunt u een pakket samenstellen van max. 1 kg met een pakketafmeting van 100x50x50 cm).

Kijk ook eens naar mijn andere advertenties

P.S. In het belang van beide partijen (koper/verkoper) worden al mijn boeken als brievenbuspakje met track & trace verzonden. Op deze manier kunnen er geen misverstanden ontstaan aangaande het versturen als wel het ontvangen van de zending.


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.