MarktPlaza

Revisie van de Cortina Ecomo 24V 16.5Ah Lithium

36x bekeken
21 dagen geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

Fietsaccu revisie Cortina Ecomo 24V 16.5Ah Li-ion
Nieuwe binnenwerk voor Cortina Ecomo L, XL en XXL fietsaccu met een capaciteit van maar liefst 16.5Ah! Wij reviseren deze modellen ook in een capaciteit van 11.2Ah! 
LET OP! Wij hebben uw oude behuizing nodig om hier een nieuw binnenwerk in te plaatsen. 
Wij plaatsen een nieuw binnenwerk in uw originele Cortina fietsaccu. Wij maken standaard gebruik van Panasonic cellen waardoor kwaliteit gegarandeerd is! Helaas is reviseren niet mogelijk als de huidige elektronica niet goed meer functioneert. Hoe werkt het? Bekijk hier de procedure voor fietsaccu revisie. 

Benieuwd naar het aantal kilometers wat u kunt fietsen? Bekijk het hier!

Er zijn batterijen waarbij de elektronica 'communiceert' met de fiets, deze Cortina fietsaccu is daar een voorbeeld van. Hierbij wordt de oude elektronica overgezet naar het nieuwe accupack waardoor het mogelijk is dat deze niet met de oude elektronica communiceert. In enkele gevallen kan het zijn dat we u mede moeten delen dat uw batterij niet voor revisie in aanmerking komt, ondanks dat de batterij nog wel wat deed voordat u deze inleverde. Het is dus mogelijk dat u geen revisie kunt laten doen maar ook de oude batterij niet meer kunt gebruiken.

 Bij deze modellen is het mogelijk dat uw display op de fiets na revisie naar een grotere capaciteit afwijkt van de werkelijke waarde. Dat betekent dat uw accu niet meer juist aangeeft wat het aantal kilometers is wat u kunt fietsen. 

Specificaties:
  • Voltage: 24V
  • Capaciteit: 16.5Ah
  • Chemie: Li-ion (Panasonic cellen)
• 2 Jaar garantie
• Directe levering
• Incl BTW factuur 
• Ideal betaling mogelijk
• Verzendkosten € 5.95 NL (€ 7,95 Belgie) 
 
Vele tevreden klanten gingen u voor, lees hun ervaringen via AccuCompany 
AccuCompany
Dorpsstraat 9
5561AS Riethoven
040 2514242