Reuters wereldbeeld

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 25x bekeken
  • Datum geplaatst 9 maanden geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Verzenden
Staat van het product
Gebruikt
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

Lijvige hardcover gebonden, uitgave 2006, 384 blz. boordevol kleurenfoto's. Kaft heeft hele lichte gebruikssporen; verder in goede en nette staat. Verzendkosten (5,75 euro = boek past niet door de brievenbus) zijn voor de koper. [Z3]

Geen enkele eeuw is van tevoren meer besproken en geanalyseerd dan de eenentwintigste. Toch heeft bijna niemand voorzien welke dramatische gebeurtenissen en ontwikkelingen de beginjaren in petto hadden.
Wat kunnen we zeggen over het beeld van onze wereld, nu we de eerste vijf jaren achter ons hebben liggen? Wat zijn de uitdagingen die we tegemoet treden op wereldniveau, en welke voorgestelde oplossingen lijken veelbelovend? Wat zijn de verwachtingen voor oorlog en vrede? Hoe liggen het machts- en handelsevenwicht? Welke rol spelen religie en onze diepste overtuigingen in ons hedendaags leven? Op welke wijze past onze manier van leven in een globaliserende en toenemend technologische wereld? Wat weten we van ons collectieve verleden en hoe kunnen we lessen leren voor de toekomst?
Puttend uit de onge naarde bronnen van Reuters behandelt Wereldbeeld negen grote thema's die samen een leidraad vormen voor de vragen die de mens zich stelt. Met scherpzinnige artikelen van vooraanstaande journalisten van Reuters en briljante foto's, geselecteerd uit een omvangrijk archief van vele miljoenen exemplaren, brengt deze historische publicatie de snelle en dramatische ontwikkelingen in beeld, die onze wereld hebben veranderd in de eerste jaren van het nieuwe millennium.
Reuters is het grootste internationale persbureau ter wereld en brengt al meer dan 150 jaar het laatste nieuws. Zijn journalisten waren de eersten die berichtten over de wapenstilstand in de Eerste Wereldoorlog, over de dood van Gandhi en over de gevangenneming van Saddam Hoessein. Zijn fotografen hebben talrijke prijzen gewonnen, waaronder de prestigieuze World Press Photo of the Year in zowel 2004 als 2005.
Bij Reuters zijn 2300 journalisten, fotografen en cameramensen werkzaam, gestationeerd bij 197 bureaus die 130 landen bestrijken. Reuters is niet gelieerd of gebonden aan enig land, enige cultuur of beweging. Wereldbeeld bevat foto's van 227 Reuters-fotografen van bijna 70 nationaliteiten, en speciaal geschreven artikelen door negen Reuters-journalisten.
De eerste vijf jaar van de eenentwintigste eeuw in 537 unieke foto's.

Voor het verzendtarief van dit boek (€ 5,75 bezorging thuis of € 4,50 ophalen bij DHL-ServicePoint bij u in de buurt) heeft u de mogelijkheid meerdere boeken uit te zoeken (max. 20 kg met een pakketafmeting van 80x50x35 cm). Kijk daarom ook eens naar mijn andere advertenties. De keuze is reuze!


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.