Resonerende ondernemingen - Marc van der Erve

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 38x bekeken
  • Datum geplaatst 1 jaar geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Verzenden
Staat van het product
Gebruikt
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

Hardcover gebonden met stofomslag, uitgave 1997, 157 blz. Boek is in zeer nette staat. Verzendkosten (4 euro) zijn voor de koper. [D32]

Behoort u als ondernemer of manager in toenemende mate tot een 'bedreigde diersoort'? Heeft u in de kosten gesneden en processen herontworpen, maar raakt bij de zoektocht naar nieuwe groei uw tijd bijna op? Heeft u geprobeerd marktcondities te creëren en verschillende 'regels' voor een leidende marktpositie toe te passen die opgaan in situaties van hoge groei, maar zonder resultaat? In deze baanbrekende studie presenteert Marc van der Erve een nieuwe benadering die de verborgen kennis en energie binnen en buiten de organisatie mobiliseert... een benadering die zich richt op het zoeken naar eigenschappen (van mensen, situaties, klanten, producten, competenties, partners en attitudes) die elkaar versterken. Met andere woorden, eigenschappen die resoneren. Alleen door h et onderzoeken van resonantie en de kracht van 'natural economics' en de 'natuurlijke' wijsheid van individuen in de organisatie aan te wenden, kan duurzame groei worden bereikt.
Marc van der Erve biedt waardevolle inzichten in hoe ondernemingen dienen om te gaan met situaties van geen groei, nieuwe groei, hoge groei en afnemende groei. Bedrijven moeten streven naar het (opnieuw) tot stand brengen van resonantie tussen hun producten, klanten en competenties.'

Verzendkosten bij meerdere boeken:
- Soms passen 2 ‘normale’ boeken of meerdere kleine boekjes in één envelop. U betaalt dan slechts 4 euro verzendkosten. Informeer even of dit in uw geval mogelijk is.
- Passen de boeken niet meer in één envelop, dan zijn de verzendkosten 5,75 euro (pakketpost). Max. 20 kg met een pakketafmeting van 100x50x50 cm.

Kijk ook eens naar mijn andere advertenties

P.S. In het belang van beide partijen (koper/verkoper) worden al mijn boeken als brievenbuspakje met track & trace verzonden. Op deze manier kunnen er geen misverstanden ontstaan aangaande het versturen als wel het ontvangen van de zending.


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.