Requiem voor een futuroloog (toneelstuk) - Wole Soyinka

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 63x bekeken
  • Datum geplaatst 1 jaar geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Verzenden
Staat van het product
Gebruikt
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

Paperback, uitgave 1991, 64 blz. Kaft en bladranden licht verkleurd; naam op schutblad geschreven; verder in goede staat. Verzendkosten (4,10 euro) zijn voor de koper. [603]

In Soyinka's 'Requiem voor een futuroloog' is niemand wat hij lijkt, is de macht van het woord verheven tot onontkoombare waarheid. Schijn en mooie woorden, daar gaat het in het leven om. Ze zijn de bron van inkomsten van de hoofdpersoon in een ironisch toneelstuk waarmee Wole Soyinka zijn internationale reputatie als toneelschrijver eer aan doet.

Verzendkosten bij meerdere boeken:
- Soms passen 2 ‘normale’ boeken of meerdere kleine boekjes in één envelop. U betaalt dan slechts € 4,10 verzendkosten. Informeer even of dit in uw geval mogelijk is.
- Passen de boeken niet meer in één envelop (pakketpost), dan zijn de verzendkosten € 5,75 bezorging thuis of € 4,50 ophalen bij een DHL-ServicePoint bij u in de buurt. (Max. 20 kg met een pakketafmeting van 100x50x50 cm.)

Kijk ook eens naar mijn andere advertenties

P.S. In het belang van beide partijen (koper/verkoper) worden al mijn boeken als brievenbuspakje met track & trace verzonden. Op deze manier kunnen er geen misverstanden ontstaan aangaande het versturen als wel het ontvangen van de zending.


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.